Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: 48. bölümmmm senaryom
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5
İlk bölüm biraz sıkıcı ama aslı ve deniz e geçmek çin önce şu engellerden bi kurtulalım

48. bölümm
Cem : mine
Betül : mine evet mine özledinmi sevgilini tabii zor gelmiştir sana sevgilini göremediğin bir hafta
Cem : betül saçmalama
Mine : ben gitsem ii olacak
Betül : aa neden sen özlemedin mi yoksa sevgilini yoksa benim kocam gibi kandırdığın yuvasını yıktığın başka adamlarda mı var
Minenin gözlerinden yaşlar dökülmeye başlar
Cem : bu kadarı da fazla betül anlatmamı neden beklemedin kızımla böyle konuşma hakkını nerden alıyosun (betül şaşkındır)
Mine kalkmaya yeltenir cem bey kolundan tutar.
Cem : hiçbir yere gitmiyosun mine
Mine : bırakın kolumu karınız haklı yıllardır babamı görmemiş ve onu yeni bulmuş olsam bile hayatınızı bozmaya hakkım yok der ve gider
Cem : beğendinmi yaptığını anlatmamı beklemeliydin şimdi her şey çok güzel oldu değil mi
Tam istediğin gibi
Betül: cem ben …
Cem : sus artık konuşacak bir şey kalmadı bana güvenmeyen arkamdan iş çeviren bi eş istemiyorum benn
Betül : cem durr der ama cem çoktan çıkmıştır bile kapıdan

O sırada Bilal kamile her şeyi anlatır
Kamil : bu muydu senin bana verdiğin söz ha kızını seviyorum demiştin bumuydu senin sevgin defol git karşıma çıkma bir daha der ve arabadan hışımla iner

Hızlıca lemanın evine yürür
Kapı çok şiddetli çalınıyordur. (leman kapıyı açar)
Leman : neler oluyor sen evime böyle girme hakkını nereden alıyosun
Kamil : nerede o namussuz kocan çabuk söyle nerede
Leman : murat bu akşam dokuzda Antalya ya gidiyor burada değil
Kamil : demek bu akşam gidiyorlar haa
Leman : çabuk çık evimden yok diyorum sana
Kamil : gidiyorum merak etme gidiyorum o namussuz kocanı öldürmeye gidiyorum nasıl kaçarlar canan la gösteririm ben ona
Leman : ne ne demek kaçmışlar murat la canan beraber mi
Kamil : öyle yaa beraberler der ve gider leman beyninden vurulmuşa döner

Kamil ise büyük bir sabırla akşamı beklemeye başlar eve gitmez çünkü engel olacaklarını bilir

Efe ise dükkanın kapatılmasıyla büyük şok geçirir. Hemen izin almak için işelmlere başlamaya kara verir hafizeylşe ayşe teyzeyi eve gönderir
Aslı ise kliniğe gitmiştir çalışmaktadır. Kamil ise akşam olduğu için otogarda sessizce beklemey başlar ve nihayet cana murat ve deva görünür koşarak gider ve birden yapışır muratın yakalarına
Kamil : sana ailemden uzak dur deim kaç kere söyledim bunu öldürecem lan seni
Murat : kamil durr
Canan : baba yapma der deva kucağında babasını durdurmaya çalışır ama kamilin attığı tokatla yere yapışır sonra güvenlik felan gelir ayırır bunları
Canan muratın yanına koşar
Kamil : canan çabuk gel buraya eve gidiyoruz sende defol git bi daha da gelme sakın allahıma kitabıma öldürürüm o zaman seni
Murat : devayı ve cananı almadan hiçbir yere gitmem
Der o sırada kamil yine vurmaya çalışır ama güvenlik tarafından durdurulur canan herkesin iliği için eve gitmesi gerektiğini anlar ve babasına doğru yönelir
Murat : canan hayır
Canan : buraya kadar murat biz bi hayal kurduk ama bu sadece bi hayal olarak kalcak yapamam hoşça kal
Kamil :Duydun şimdi defol git ve bi daha aileme sakın yaklaşma sakın
Murat :deva benimde kızım onu almadan gitmem
Kamil : deva senin kzın değil unut bunu der ve vcananı kolunda çekerek taksiye bindirir.
Gelene kadar tek kelime konuşmazlar
Eve geldiklerinde kapıdan girer girmez kamil canana vurmaya başlar
Kamil : sen ne yaptığını sanıyosun haa namussuz
O sırada hafize kamilin sesine damlar onu durdurmaya çalışır ama nafile kamil cananı öldüresiye döver kimse durduramaz sonra canan odasına çıkar aslı gelir olnalrı öğrenir o gece ç ok zor geçmiştir. Murat gitmez ve efe nin evine girecekken tam telefonu çalar
X: murat beylemi görüşüyorum
Murat : evet benim burun
X: efendim eşiniz ilaç içmiş intihar etmiş hastenemize bilinci kapalı bi şekilde komşularınız tarafından getirildi biz gerekli müdahaleyi yaptık hemn buraya gelmelisiniz……
gzl olmuş sudecim devamınıda yazz
evet güzel olmuş gerçekçi devammm
evet çok güzel olmuş canım yazmanı dört gözle bekliyom.....................
cok guzel omus asli deniz gelsin bi an once cok sabirsizlaniyorm
aslı denize ne zaman glcz sude )
SeNeM_5959 demiş kiaslı denize ne zaman glcz sude )
sacma sapan konular acmayın ya bu ne
ne saçama saoanı be güzel bir senaryo............
çok güzelllll devamını bekliyorm en kısa zamandaaa
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL