Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: bişey duydum nolur cvp yazın!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8
ya bi kız kavak yellerinin setine gitmişş efeyle ve mineyle konuşmuş efeye denizin diziden çıkıp çıkmadığını sormuşş oda tamamen çıktı demiş aslı enverde onaylamışş ya yasak deilse kızın yazdıklarını koyayım
*Sevgili Arkadaşlar ...
Ben Dilara iki gündür sitemize giremiyordum ama vaktim olmadığından beni tanıyanlar bilirler daha önce iki kere kavak yelleri setine gittiğimi ve evet ben perşembe günü yine kavak yelleri setindeydim hemde bu sefer davetli olarak nasıl oldu diye sorarsanız daha önceki ilk ziyaretimde kimseyi bulamadığımı ve kapının altından not yazıp attığımı sölemiştim burada ve işte benim notumu bulmuşlar oyuncular ve orada çalışanlar çok gülmüşler bu kız gerçektende çok büyük hayranımız bi gelsin tanışalım demişler ve beni setlerine davet ettiler.Hayatımın en güzel en mutlu günüydü giderken içim pır pırdı =)
neyse işte gittim efeyle, mineyle, su'yla fotoğraf çekildim.Oturup sohbet ettik,Beraber erik yedik
sonracıma osman ve haşmet amcamızdan tiyatroculukla ilgili bilgiler aldım.Sevgili ayşe teyzemize ben kavak yellersi resmi sitesindenim 1 aydır gelmenizi bekliyoruz lütfen gelin arkadaşlarım çok istiyorlar iszinle konuşmayı herkesin çok selamı var dedim.Bütün oyuncular kavakyelleri.tv ailemize çok selamlarını ve sevgilerini yolladılar.Ve en mutlu olduğum şey beni geç oluoyr diye kendi özel arabalarıyla bıraktılar eve kadar süper bir gündü

ee siz şimdi dersiniz sete gittinde hiç tiyo aldın mı diye almam mı arkadaşlar öyle tiyolar aldım ki birini duyunca ağlayacaksınız diğerine hmm diyeceksiniz.Öncelikle dizimize bu haftaki bölümde yeni bir oyuncumuz giriyor.Adı SERMET.Efenin yardımcısı olarak giriyor diziye.Hani efemiz artık yemek yapıp dağıtırıyor ya beyaz motoruyla işte bu arkadaşımız yapılan yemekleri dağıtacak..ve bu sermet arkadaşımız su ile aşk yaşayacak.
bu birinci haberimdi şimdi hepinizi ağlatacak bir haberim var kesinlikle yalan değil dağhan külegeç'in kendi ağzından öğrendim aslı enverde onayladı

Arkadaşlar ya bildiğiniz gibi dizimizin esas oğlanı Deniz iki haftadır yok.Ve gerçek şuki birdaha gelmiycekmiş evet yanlış duymadınız deniz diziden tamamen çıkmış şu yakın zamandada yani 5-6 bölüm sonra bile senaryoda gözükmüyormuş.Çünkü sevgili deniz yani ibrahim kendirci gerçek hayatta bir sinema filmi teklifi almış ve diziden ayrılmış şu anda saçı 3 numara kesilmiş halde tipi baya değişmiş bizim denizimizden eser yok dizideki umutla yaptığımız sohbette umut bana aynen şöyle dedi.''ASLINDA BENİM ROLÜM KISA BİR ROLDÜ YANİ 2-3 BÖLÜMLÜK FELAN AMA İNRAHİM DİZİDEN AYRILINCA BENİM ROLÜME SENARYO YAZILMAYA DEVAM EDİLİYOR''
işte bu laflardan anladığımız gibi deniz diziden ayrımış ve umutta aslıyla ilgilenerek diziye devam ediyor...
ya inş gerçek deildir ama sanırım gerçekk
nnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yani şimdi deniz bir daha hiç dönmeyecekmi arkadaşlar o zamn bu dizi git gide reytingleri düşer ve biter çünkü denizimsiz kavak yelleri olmaz lütfen bu doğru olmasın...............Crap
hic sanmiorum Blink1 kavak yellerinin ve ibrahim kendirinin resmi web sitesinde mutlaka bi aciklama yapilirdi bu dedikodulara ait; ki deniz röportajlarinda yazin urlaya gidicez, bi kac bölüm yokum dedi sadece, kendi agziyla dediklerine mi inanicaksiniz oksa ordan burdan duyduklariniza mi Blink1 kiz madem gitmis tanismis, cekindigi resimleri bi yayinlasin bakalim dogru mu degilmi..bana pek inandirici gelmedi acikcasi, basroldeki bi oyuncu ayrilsa mutlaka haberimiz olur, basin aciklamasi yapilir.
..ßeyZa.. demiş kihic sanmiorum Blink1 kavak yellerinin ve ibrahim kendirinin resmi web sitesinde mutlaka bi aciklama yapilirdi bu dedikodulara ait; ki deniz röportajlarinda yazin urlaya gidicez, bi kac bölüm yokum dedi sadece, kendi agziyla dediklerine mi inanicaksiniz oksa ordan burdan duyduklariniza mi Blink1 kiz madem gitmis tanismis, cekindigi resimleri bi yayinlasin bakalim dogru mu degilmi..bana pek inandirici gelmedi acikcasi, basroldeki bi oyuncu ayrilsa mutlaka haberimiz olur, basin aciklamasi yapilir.

aynen katılıyorum.ordan burdan duyduklarımıza inanmayalım.
hic sanmiorum Blink1 kavak yellerinin ve ibrahim kendirinin resmi web sitesinde mutlaka bi aciklama yapilirdi bu dedikodulara ait; ki deniz röportajlarinda yazin urlaya gidicez, bi kac bölüm yokum dedi...yazdıklarına aynen katılıyorum arkadaşım hatta genç magazine çıktı sadece bie kaç bölüm yokum demezdi ayrılıyorum filan derdi yani ibrahimin kendi ağızıyla söylediklerimi yalan yoksa başkasınınmı Not-me
inanmain arkadaslar, emin olun haberimiz olurdu, sacma sey bunlari, ibrahim dogrulari neden sölemesin, yazin urlaya felan gidicez dedi ya, teklif görüsmesine gittigini bende duydum ama cok tutan bi dizisini birakipta sezon ortasinda film cekmeye gitmez kimse. korkmayin bence, bende cabuk heyecanlanan herseye inanan birisiyim ama bu konu sacma geldi, yok kiz kagit atmis, özel davetliymis, eve kdr özel arabasiyla birrakmislar felan. güldüm acikcasi..
onların o kadar çok hayranları var ki hangi birini böyle özel olarak arayıp çağırabilirler ki??BENCE ÇOK SAÇMA.48.bölümde geleceğini söylemişti röportajda.dizi tuttuğu için bazı insanlar yalan atıp dizinin izleyicilerini azaltmaya çalışıyorlar.ama olmayacak...
yani yani bende böle düsünüorum, eger ibo cikacak olsaydi diziden, yaralandigi bölümde öldürüp diziden cikartabilirdi, neden bu kdr uzatiolar saniosunuz, heyecan girsin, herkes dizinin gününü iple ceksin. eger böle bi durum olsa bile, ibrahimden önce ne daghan nede asli, kimse aciklama yapamaz. aciklama hakki oyuncunun kendisinde veya menajerindedir buda böle bilinsin. insanlari ***** yerine koymak ne kdr hoslarina gidio Blink1
ne kadar yalan ne kadar doğru bilemicem ama eğer bi kaç bölüm sonra efenin yanına çalışmaka için birisi gelirse denizinde diziden tamamen ayrıldıgı doğrudur maalesef ben öyle düşünüyorumSad1
arkadaşlar peki o zaman deniz niye genç magazinde sadece bir kaç bölüm yokum 52. bölümde sezon finaline giricez 2-3 hafta sonra ağustosda tam gaz devam dedi....................... eğer bunlar doğruysa deniz yalan söyledi demektir vedw deniz milyonların önünde yalan söyleyemezki bence bu haberlerin hepsi yalan ben iboma güveniyorum..............Nono
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referans URL