Arkadaşlar yardıma çok ihtiyacım varr..Sizce hangi marka saç düzleştirici almalıyım?Ben Babyliss'in 2191CE modelini düşünüyorum.Fazlada pahalı istemiyorum aslında.100 YTL'ye kadar olursa çok sevinicem.Bana yardımcı olursanız cok sevinicem.Lütfennn...
ben braun kullanıorum 70 ytl ye almıştım çokta güsel yapıoo tavsiye ederim şimdiki fiatını bılmıorum ama sakın sinbo almaaa benden söylemesıı
tefal giysi utusu en guzeli....

D
ben, 19.99$ luk bir makine kullaniyorum arada... fazla olmasi gerektigi kadar isinmiyor, ama yinede idare eder...
Arkadaşlar çook teşekkür ederim.Ben dün akşam aldım 70 YTL ye işallah memnum kalırım.Çok araştırdım zaten bende.Yinede saolun

Babyliss aldım arkadaşlar..

Alıntı:ilkel bir fön makinası ile bir tarak
yahu sen o ilkel diye ezdiğin araçları eritiyorsun ama farkında değilsin kızım! geçende baktım fırçanın uçları yamulmuştu yine eriyip

hadi eyvallah saçını harbiden güzel yapmayı başarıyorsun ama yazık değil mi o makinenin başlığına, o fırçanın eriyen uçlarına
valla ben hiç saç düzleştirici hayalleri kurmadım çünkü biliyorum ben o makineyi sinirden kırarım çünkü onu uzun kıvırcık saçlarımda kullanmam istediğim sonucu vermeyince sinirleneceğim

benim upuzun ve kıvırcığa yakın dalgalı saçlarıma fön çekmek için iki kuaför ve en az 30 dakika zaman gerekiyor. o yüzden yaşasın jöle, yaşasın krem 7/24 !

hehe ben 20 liraya almistim bitane saclarim dalgali ama o kadar az ve gucsuz ki bi seferde dumduz oluyo. ve ayda yilda bi yapiyom.. o bile saclarimi yakmaya yetiyo..