Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: Saç düzleştirici için hangi marka?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
Arkadaşlar yardıma çok ihtiyacım varr..Sizce hangi marka saç düzleştirici almalıyım?Ben Babyliss'in 2191CE modelini düşünüyorum.Fazlada pahalı istemiyorum aslında.100 YTL'ye kadar olursa çok sevinicem.Bana yardımcı olursanız cok sevinicem.Lütfennn...
ben braun kullanıorum 70 ytl ye almıştım çokta güsel yapıoo tavsiye ederim şimdiki fiatını bılmıorum ama sakın sinbo almaaa benden söylemesıı
tefal giysi utusu en guzeli.... Biggrin1D

ben, 19.99$ luk bir makine kullaniyorum arada... fazla olmasi gerektigi kadar isinmiyor, ama yinede idare eder...
Arkadaşlar çook teşekkür ederim.Ben dün akşam aldım 70 YTL ye işallah memnum kalırım.Çok araştırdım zaten bende.Yinede saolunX1
Babyliss aldım arkadaşlar..Biggrin1
ophelia demiş kitefal giysi utusu en guzeli.... Biggrin1D

Biggrin1 Biggrin1

ben bugün elime ilk defa bir saç düzleştiricisi aldım, ilginçtir ama sınıfta vardı bi tane, gelen geçen saçını düzleştirdi, hatta benim "beleş mezar bulsam girerim" felsefesindeki saçı olmayan canım yurtdaşlarım dahi saçlarını düzleştirdi.ya ben onu da beceremedim ya da pek matah bir şey değil. neyse ya, zaten eksikliğini hissettiğim bir şey değil, ilkel bir fön makinası ile bir tarak benim karaktersizliğin dibine vurmuş saçlarıma bile istediğim şekil verebiliyor.
Stregatto. demiş ki
ophelia demiş kitefal giysi utusu en guzeli.... Biggrin1D

Biggrin1 Biggrin1

ben bugün elime ilk defa bir saç düzleştiricisi aldım, ilginçtir ama sınıfta vardı bi tane, gelen geçen saçını düzleştirdi, hatta benim "beleş mezar bulsam girerim" felsefesindeki saçı olmayan canım yurtdaşlarım dahi saçlarını düzleştirdi.ya ben onu da beceremedim ya da pek matah bir şey değil. neyse ya, zaten eksikliğini hissettiğim bir şey değil, ilkel bir fön makinası ile bir tarak benim karaktersizliğin dibine vurmuş saçlarıma bile istediğim şekil verebiliyor.

aslinda saci guzel bir sekilde duzlestirmenin en buyuk sirri: fon. oncesinden cekebildigin en guzel fonu cekiyorsun, sonra da uzerine o utuyu yapistiriyorsun. tabii gunluk kullanim icin tavsiye eder miyim???? kesinlikle hayir. en azindan 30 sene sonra kel kalinmak istenilmiyorsa kesinlikle hergun yapmaktan uzak durmak lazim. ama iste ozel farkli bir sey istenildiginde, bir de elde zaman varsa, o zaman bu fon ve utu can kurtarici gibi hale yetisiyor. hele bir de yanlarinda duzlestirici sac kremlerinden az biraz varsa... buyursun gelsin ipek gibi dumduz parlayan yumusacik elidor saclari.
Alıntı:ilkel bir fön makinası ile bir tarak

yahu sen o ilkel diye ezdiğin araçları eritiyorsun ama farkında değilsin kızım! geçende baktım fırçanın uçları yamulmuştu yine eriyipBiggrin1 hadi eyvallah saçını harbiden güzel yapmayı başarıyorsun ama yazık değil mi o makinenin başlığına, o fırçanın eriyen uçlarınaBiggrin1

valla ben hiç saç düzleştirici hayalleri kurmadım çünkü biliyorum ben o makineyi sinirden kırarım çünkü onu uzun kıvırcık saçlarımda kullanmam istediğim sonucu vermeyince sinirleneceğimBiggrin1
benim upuzun ve kıvırcığa yakın dalgalı saçlarıma fön çekmek için iki kuaför ve en az 30 dakika zaman gerekiyor. o yüzden yaşasın jöle, yaşasın krem 7/24 ! Tongue1
Annem her ne kadar senin saçın kıvırcıkta güzel düzleştirme desede ben çok severim düzleştirmeyi Tongue1 saç rengim daha ortaya çıkıo hem Tongue1 (hava atmadan geçemeyeceğim Tongue1)
hehe ben 20 liraya almistim bitane saclarim dalgali ama o kadar az ve gucsuz ki bi seferde dumduz oluyo. ve ayda yilda bi yapiyom.. o bile saclarimi yakmaya yetiyo..
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL