arkadaşlar siteye hareketli resim koyarken image proğramından mı koyuyorsunuz? ben denedim olmuyoo
birde imzalarımın boyutları siteye koyduğumda küçülüyor lütfen nedenini bilen varsa bana cevap yazsın
evet imageshack.us adresinden koyabiliyoruz
imzanın boyutunu koyarken ordan değiştirebilirsin resize image var ordan istediğin boyut olabiliyor
konuma cevap yazdığın için teşekkürler
aslım-55 demiş kikonuma cevap yazdığın için teşekkürler
eğer resimlerin şu anda imzanda olduğu gibi ise thumbnail link kopyalıyorsun demektir
Onun yerine Hotlink kopyalarsan asıl boyutunda görünürler... 
ya benmkide küçük çıkıyo yapamadm bi türlüü
resmi upload ettikten sonra yeni açılan sayfada en alttaki linki forumdaki resim ekle yerine yapıştırıyorsunuz
ben böle yapıyorum oluyo
ya siz gene koyabiliyorsunuz ben daha koymasını bilmiyorum YELLOW SUG@R yazmıştı nası konulcağüını ama genede koyamadım yawww
yamurr demiş kiya siz gene koyabiliyorsunuz ben daha koymasını bilmiyorum YELLOW SUG@R yazmıştı nası konulcağüını ama genede koyamadım yawww
Anlattım ya burda resimli olarak anlatımını yapcaktım da bir türlü vakit bulamıyorum o derece meşgulum tekrar tekrar oku ya da ben sana msnden anlatmaya çalışırım öm at bana öm sistemin kapalı senin ben atamıyorum yarın anlatırım sana msnde
YELLOW SUG@R demiş kiyamurr demiş kiya siz gene koyabiliyorsunuz ben daha koymasını bilmiyorum YELLOW SUG@R yazmıştı nası konulcağüını ama genede koyamadım yawww
Anlattım ya burda resimli olarak anlatımını yapcaktım da bir türlü vakit bulamıyorum o derece meşgulum tekrar tekrar oku ya da ben sana msnden anlatmaya çalışırım öm at bana öm sistemin kapalı senin ben atamıyorum yarın anlatırım sana msnde
ya YELLOW SUG@R adlı üyeye ÖM gönder diyorum özel mesaj gönderemezsiniz diyorrrr sitede msn adresi vermek yasak olduğu için msn mide veremiyorum
Nasıl gönderemiyorsun ben kendime bile öm atabiliyorum yani tekrar dene
özel msj nasıl gönderilir?
burdan bak nasıl gönderiliyor yazıyor