Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: her gün kacta kalkıyon :D
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
bu sabah kaçta hortladınız Biggrin1 gece kacta yattınız Biggrin1

gece yani ikindi ezanından sonra 18.00 dan sonra yattım Biggrin1
sabah 05.40 gibi hortladım 5 uyandım 40 dk sonra yatakktan kaldım Biggrin1

her gün yzalım Biggrin1
dün akşam 1 bir gibiydi yattım...
sabah 10 gibiydi kalktımm...
dün akşam 1:30 gibiydi yattımIcon_smile
sabah 9:30 gibi uyandınTongue1
dün beşte kalkmanın acısını cıkardım
gece 01.15 de yattım (sabnah 5 te kalkmıştım Sad1 )

gündüz de 13.15 de kalktım Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1
1'den önce yatağa giremiyor, 1.30 - 2'den önce uyuyamıyorum.her sabah telefonun yabani alarmını 6.30'a kuruyor, nasıl oluyorsa 6.28 -evet, hiç şaşmadan tam 6.28- oldu mu proglamlanmış gibi uyanıyor, yataktan anca 7'de çıkabiliyorum.en geç 7.12'de evden çıkmam gerektiğinden kahvaltı falan da yalan oluyor haliyle. uykusuzluk fena şey azizim...
valla benimkine tam hortlama denir Biggrin1
bir hafta sonumuz var dinlenecegimiz onuda msn de yiyip bitiriyoruz.
sonra okul var tabi 6:40 da kalk sonrada 21.00 da yat.
dun aksam, 2 gibi yattim. sozde 90 dakika biyoloji sinavi icin hocamin dagittigi 120 soruyu cozucektim... butun ogrendigim herseyi unuttugumu 30 dakika icinde cozdum, bir 40 sorunun ustesinden gelmistim galiba, sonra, sittir et dedim, biraktim, iste yattigimda 2 gibiydi...

11de kalktim.. aslinda 10.58di ama neyse... 11 diyelim... Biggrin1
gece 2.30 da yattım
sabah 8.17 de kalktımIcon_smile
ama genelde saat 24.oo ten önce uyuyamam ama sabahta en geç 6.30 da kalkmam gerektiği için zorlada olsa 6.30 da kalkarım..ama cumartesi günü acısını çıkarırım(pazarda bi prog olmazsa)o zamanda saat 12.oo den önce kalmam =)
dün, nasil oldu ben de anlamadim ama, erken yattim. saat daha yeni 12 olmustu sanirim. sabah 10.30 gibi kalktim galiba. normalde 12 saat uyuyan bir insan olarak "masallah" demek istiyorum kendime. cuma günleri genellikle cok gec yatarim, cumartesileri daha erken yatmaya calisirim, pazarlari hic belli olmaz. tatil oldugu zaman 2'ye, hatta bazen gercekten abartirsam 3 bucuga kadar ayakta oldugum zamanlar olur. sabahlari erken kalkmaktan nefret ediyorum, ama okul zamanlari istemeden de olsa yeliz gibi, daha dogrusu ondan 5 dakika sonra Tongue1 kalkiyorum ben de.
okul war haliyle gece 10:30 gibi yatıyorum
sabah 05:00 da hortluyorumBiggrin1 Biggrin1 Biggrin1 uyanıyorumm Biggrin1
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL