Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: AsLıDeNiz- Dönüş ve Mutluluk(Veletlerimiz İş Başında)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
gönül:kudret bırak o elindekini etrafındaki insanları ne kadar korkuttuğunun farkında değil misin?
kudret: yok hoca o kadar kolay değil bu işler zaten senin yüzünden burdayız hadi sus ve kafamı karıştırmaya çalışma...

içerde herkes büyük bi gerilim altınddayken deniz amerikadan gelmiş aslı'nın yokluğuna dayanamamıştı.polikliniğe doğru yürüyordu.

telefonu kağattıktan sonra efe telaşlanır hemen bi taksiye binip polikiliniğe doğru harekete geçer.metini arar.bi yandanda orda neler olduğunu merak etmektedir.silah sesinden dolayı çok korkmuştur.

içerde gönül kudreti oalamaya çalışırken deniz gelmiştir daha içeri girmemiş ve sesleri duymamıştır.

deniz(içinden):aslı nolu beni affet..sensizliğe dayanamıyorum bu sefer beni bırakma burdan tek başıma yollama.diye düşünüyordur

o sırada efe gelir denize olanları anlatır..polisi beklememeye karar verirler

efe içeri dalar birden deniz dışarda sırasını beklemektedir.

aslı-gönül:efe
kudret:sen kimsin lan? ne işin var burda?geç şunların arasına der.rehineleri göstererek
efe gönülü görünce şaşırmıştır onun orda olduğunu bilmiyordur
efe:yok ya kolaydı öyle.sen benim yengemi kuzumu rehin al. bu kızın başına silah daya kimsin oğlum sen?
kudret:bana bak silah dolu bilmem farkında mısın?yengen mengen beni ilgilendirmez ben sevdiğim kıza kavuşmak için bunları yapıyorum..ikimizde ölünce bu iş bitecek bizle gelmesi gereken bi iki kişiye sende eklendin..

bu arada deniz içeri girmiştir..kudretin arkasından ona yaklaşmıştır.aslı çok şaşırır ama sesini çıkarmaz.içten içe mutlu olur ama deniz için korkarda.

efe çocukla konuşurken deniz tam arkadadır.efe gittikçe yaklaşır kudrete.

efe:bandırma?

kudret anlamaz bi anda ne dediğini ve afallar işte o anda siren sesleri duyulur metin ve arkadaşları gelmiştir eda kendini yere atar.deniz arkadn bi tekme atar kudrete.
kudret tetiğe basar.. ama yere düşerken havaya gider kurşun.efe silahı alır

efe:sen bunlara aldırmaBiggrin1

yorumları bekliyorum daha ilk senaryomda
güzzel olmuş cnm bnm
polisler gelir kudreti götürür
metin girer içeri
metin:gönül senin burda ne işin va çocuklar bişeyiniz var mı? iyi misinz*
aslı:iyiyiz metin abi yaralı yok
deniz iyiyiz
metin:deniz hoşgeldin
deniz:hoşbulduk
efe:bilader hoşgeldin (sarılır denize)
deniz:hoşbulduk kardeşim

aslı, gönül,efe,deniz ve oradaki bikaç doktor ifade için karakola götürülür..
1-2 saat içinde işleri biter
deniz aslıyla daha konuşamamıştır.efe,deniz, aslı sahile giderler.

efenin denize sorucak çok şeyi vardır.fakat deniz ona aslıyla başbaşa kalmak istediğini söylemiştir.

efe teli ayarlar 15 dk sonra tel çalar

efe:efendim sermet?(sermet mermet yoktur ortada)ha tamam dur bekle orda ben geliyorum hemen..(teli kapatır)ya benim yeni çırak kaybolmuş siparişleri dağıtırken ben bi buliim onu..
hadi birader sen bırakırsın kuzuyu eve..
Deniz:tamam kardeşim bi ara dükkanada götür beni..
Efe:tamam gideriz.hadi kuzu görüşürüz kendine iyi bak
Aslı:tamam çocuğu bulmadan dönme(anlamıştır o da bunun oyun olduğunu)
sarılırlar ayrılırlar

Deniz:aslı şuraya oturalım mı?senle konuşmak istediklerim var.
Aslı:peki(o da artık bazı şeyleri affetmesi gerektiğini anlamıştır)
Deniz:Aslı amerikadayken çok düşündüm.düşünecek çok vaktim oldu.düşünüyorum öyleyse varım(kendi kendine:ne diyorum ben ya)bu konuşmayı ii hazırlamıştım ama sana bakınca teekrar seni görünce çok heyecanlandım..
aslı gülümser ama deniz görmez
Deniz:aslı ben seni seviyorum..sende bunu çok iyi biliyorsun..sensizliğe daha fazla dayanamadım senin için aşkımıza bir şans daha için geri döndüm.nolur beni affet bize bir şans daha ver.

aslı aslında dünden razıdır onu o kadar çok özlemiştir ki onsuz hayata hiç dayanamamıştır.denize döner bişey söyleyemez.affediyorum demek onun için çok zordur amaaa.

Aslı:bende seni çok seiyorum.bunu anlamak için senin gitmene gerek yoktu.sen burdaykende sana aşık olduğum için yaptıkların bana bu kadar acı veriyordu..
deniz anlar artık barışma vaktidir
aslıyı öper aslı bu sefer kendini geri çekmez sarılırlar..
canım çok güzel olmuş keşke böle olsa devamını bekliyorum...Icon_smile
superrr olmussss:Dkeske boyle olsa yawSad1
parktan çıkmış eve doğru yol alıyorlardır..eleledirler..evin önüne gelmişlerdir
kamil görür denizi görmesiyle şaşırır..aslı eve girer deniz gitmemiştir hala biraz şoktadır evden bağarışmalar duyulur.

Kamil:ben senle daha yeni konuşmadım mı?ablan olcak o namussuzla kaçan adamın oğluyla ne işin var yine senin ha ne işin var.aslı'yı biraz hırpalar(daha kimsenin poliklinikte olanlardan haberi yoktur)
Aslı:baba kendine gel biraz..deniz bugün efeyle beraber bizim hayatımızı kurtardı sen ne diyosun burda ya..
Kamil iyice sinirlenmiştir aslının ona sert çıkması hoşuna gitmez.
Kamil:Sen bana karşı mı geliyorsun?
tam elni kaldırır vurmak için deniz açık kapıdan içeri dalar
kamilin elini tutar..kamil iyice sinirlenir.
Deniz babasının gittiğini bilmiyodur ama konuşmalardan anlamıştır

Deniz:yeter kamil amca yeter..biz bıktık artık büyüklerin hatalarıyla yargılanmaktan..sen bilmezsin ama sen hapise girdiğinde aslıya okulda yapılmayan kalmadı..korayın babasını tanırsın belki koray parası çalınınca suçu aslıya atmaya bile kalkıştı ama aslı herşeye rağmen sen geri döndüğünde boynuna sarıldı yalan mı?(kamil susar)(aslı denizi hayranlıkla izler)şimdi ben ne yapmalıyım babam gitti tamam bi hata yaptı büyük bi hata ben onu başımdan atmalımıyım sen aslıya yapılanları şimdi bana mı yapacaksn?biz birbirimizi seviyoruz ne olursa olsun bunu hiç bir şey değiştiremez..

deniz konaktan çıkar kamil afallamıştır.aslı denizin peşinden dışarı çıkar..
aslıyla deniz ne konuşçak acaba Biggrin1
çooooooooook güzel devam lütfen
Aslı:deniz iyi misin?
Deniz:iyiyim aslı eve dön baban daha fazla kızmasın sana zaten bana yeterince sinirlenmiştir şimdi..
Aslı:yok o şimdi şokta biraz..biliyo musun çok cesur davrandın.daha önce seni böyle görmemiştim
Deniz:bende nasıl olddu bilmiyorum..ama haksız mıydım?benim babam senin ablan sonuçta ikisinide seviyoruz ve bunu inkar edemeyiz...
Aslı:haklısın..seni çok seviyorum bugün bir kez daha sevdim...deniz gülümser..aslıda deniz birden bu gülüşü ne kadar özlediğini farkeder..aslıya sarılır

Deniz:iyi geceler seni çok seviyorum
Aslı:bende seni
deniz aslıyı öper
aslı eve girer.kamil bişey demez zaten bi köşede düşünüyodur
aslı çıkar olanları suya anlatır.denizde efeye böyle olaylı bi gün mutlu sona ermiştir..

şimdi çıkmam lazım akşam bjk maçına gitcembugün girebilirsem ddevam edicem
devammm aaaaaaaaaaaaaaaa devam Biggrin1 Biggrin1 .D, Biggrin1 Biggrin1
Referans URL