Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: babacığım(kendim yazdım)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
[/color] nerdesin bitanem????
canım bnm bitanem canımın içi
seni o kadar çok özledim ki...kaç zamandır görmüyorum seni rüyalarımda gelmiyosun..o acıyla geçen gnlerim bir anda mutluluga dönüşmüyor sen gelmeyince.göremyorum simsiyah saçlarını sürmeli gözleriini kapkara bıyıklarını .neden baba??neden mahrum bırakıyorsun kendinden beni.???seni daha çok sevip özliyeyim diyemi??yada seni görünce daha çok üzülecegim için mi ??? nolur canım bnm gir rüyalarıma..girde o zmn seni doya doya göreyim sımsıkı sarılayım boynuna hiç bırakmayayım.ellerinden öpeyim doyasıya ama bırakma sakın bir gecede olsa tadını çıkarayım.
9 senemi senle geçirdim baba.7 senemide sensiz hangisi aha zor daha acı daha çok geliyo sana die sorsalar ??? 7 sene derim babacıgım..belki başkarı için az ama bnm için çok babacıgım...sensiz geçen her günüm çok zor
seninle yapamadıklarım geliyorda aklıma gözlerim doluyor babacıgım
sen bana araba kullanmayı ögretirdin ben sana bilğisayar.sen bana saz çalmayı ögrtirdin..beraber küçükken yaptıgımız gibi kamyonla giderdik babacığım uzun yollara..o kadar çok şey vardıki babacığım olmadı yapamadık hiç biirini....

[/color]
gözlerim dolu dolu oldu...
bu acıyı anlatamazsın, nasıl anlatabilirsin ki?
nereden başlayacaksın bu acıyı anlatmaya, hangi kelimeleri seçeceksin?
hangisini seçsen, öteki eksik kalacak...
bu paylaşılamaz bir acı, bu yaşanılması lanet olan dünyada en büyük acı...
allah kalanlara sabır versin, daha ne denir ki...
çok güzel olmuş cnm p.için saol..
gerçekten çok güzel yazmışsın ama bi yandanda çok üzüldüm ya gelip geçici bir şey de değilki Allah sana ve ailene sabır versin güzelim ...Sad1
bitanem
yine gelmedin yine yalnız bıraktın bu kocaman dünyada beni.olmuyor sensiz geçmiyor günler....özlüyorum hep seni o güsel bakışını hızlı yemek yiyişin aceleci tavırlarını özlüyorum babacıgım..bilmiyorum sende beni düşünüyormusun afedrsin babacığım sana bu soruyu sormamalıydım..sende beni düşünürsün tabikide...bn senin biricik kızındım.ama babacıgım görüyorsun sen benm bu halimi.bana bunu yapma.senden uzak tutma beni.odama girdiğimde defterime baktıgımda cüzdanımı açtıgımda hep sen varsın..hep o siyah saçlı halin,oduncu gömleğinle ve beyaz kazagınla sen varsın babacıgım.gözlerimin içinde hayallerimin arasında gelmiyor mu aklına ben dogarken nasıl da heycanlandıgın abim bana vurunca ona nasıl kısdıgını.hep anlatırdın ben küçükken .hep anlatırdın ben küçükken.ben hala küçüğüm babacıgımhala seniin korumana ihtiyacım var benim senin sevgine.9 sene boyunca hiç kızmadın bana.hiç azarlamadın beni hiç tokatınıyemedim.keşke şimdi burda olsanda akşama kadar senin azaını duyp dayagını yesem..ahhh babacıgım yoksun işte ..yine yoksun
cnm ya çok üzüldümm cnm allah sabır versin cnmmm süper yazmışsın bu aradaa
3 tane arkadaşım var, biri babasını hatırlamıyor bile, ikisinin annesi babası önce ayrılmış, ardından babalarını kaybetmişler. yıllardır beraber olmamıza karşın konu babalara geldi mi elim ayağım birbirine giriyor. şimdi de ne desem bilemiyorum. kendi aileme bir şey olma ihtimalini düşünmeyi bile düşünmek fena yapıyor beni. babasını kaybetmek 60 yaşında bir insanı bile yıkarken, bu acıyı 9 yaşında bir çocuğun yaşaması haksızlık ama ya...avutucu sözler bi işe yaramaz biliyorum, acını da ancak tahmin edebilir, anlayamayız umarım daha uzun yıllar da anlamayız. babanın mekanı cennet olsun, Allah sizlere sabır versin.
allah sabır versin ya yazdıklarında cok guzel ama aglıyorum simdi burda
Zaten dokunsan ağlıycak durumdaydım.Şuan ağlıyorum.Ne desem boş...Allah Sabır versin.Bu duyguyu hiç tatmadım,tatmakta istemiyorum.Bazen düşünüyorum da...
zaten hemen her şey ağlayan biriyim bunu da okuyunca ağlıyorum ya..bu sjı yazarken bile....okurken bir yandan ağlıyorum tüylerim diken diken oluyor...seni anlayamam biliyorum ama tahmin edebiliyorum..ben daha yazıyı okuyunca ağlıyosam Allah başa vermesin...bazı geceler sabaha karşı uyanırım uyku tutmaz o zaman ölüm gelir aklıma ama kendi ölümüm değil ailemden birinin ölümü o zaman nasıl ağlarım ...zaten ölümden şu yüzden korkarım kendi ölümümden değil babamın-annemim-ablamın-kardeşimin ölümünden...zaten en çok istediğim şey hiç birisinin acısını görmemek içlerinden ilk önce ben ölüp gitmek...çünkü bu acıya dayanamam ya...inş böyle bişi de yaşamam...
Sayfa: 1 2
Referans URL