Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: en sevdiğiniz ÇİKOLATA
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
merve'nin (YELLOW SUG@R'IN ) özel isteğiyle Biggrin1

bilirizki bir cok kişi (özelliklede ben )
bir gün çikolata yemeden duramaz
arada bir çikolata krizine girerler (örn . ben krize girdim mi kafayı yerim giderim bakkala ne kadar param varsa hepsini cikolataya yatırırım )

şimdi bakalım en cok hangi çikolatayı yiyorsunuz ???
bn caramio ya bayılırım her gün okulda [bazen daha doğrusu sık sık] yerim Biggrin1
ben çokonat severim................
caramio
dido
hobby
ALßeNiBiggrin1
bunların içinde albeni..Biggrin1 ama yeni favorim alpella riva çeşitleri, bayıldım yahu mükemmelBiggrin1
ayriyeten, toblerone nerede, damak nerde? Biggrin1
gofretten ziyade ağızda eriyen çikolatauyı daha çok seviyorumBiggrin1
bu ara gerçi hangi çikolatayı bulsam ağzıma atabilecek vaziyetteyim, evet bildiniz, final zamanı...
feci şekilde şokellaya benzeyen kahverengi akrilik boyayı tualin üzerine dökerken ağzının suyu akan bir insandan ayrım yapması beklenemez.çikolata olsun akrilik boyadan olsun canım.
caramio ve dido yu çok severimm............Biggrin1
şimdi öncelikle ilk defa dediğimi dinliyorsun ve yapıyorsun duygulandım birden =)
tşkrler büşüm bu konuyu açtığın için
yalnız benim istediğim çikolata yok orda hemen ekliyorsun araya 3 tat ı Tongue1 (olsada yesem )
bi de fıstıklı çikolata var markası aklımda deil şu an dün yemiştim Tongue1

ben küçükken hep çikolatalı gofret yerdim babamı saat 12 de beklerdim çikolata yemek için bana çikolata getirirdi eski günler =(
yaa bn hepsine bayılıom bunların çikolatanın kötüsümü olur yaa hepsi harikaIcon_smile
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL