Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: arkadaşlar deniz dizide kalıyor mu çıkıyor mu sizce
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
arkadşlar hala kafam çok karışık bgn daha da karıştı kalıyor mu çıkıoyr mu anlamadm yardm edin lüğtfn
kimsenin kesin bir bilgisi yok emin bir şekilde EVET veya HAYIR diyemeyiz bunu zaman gösterecek ve hepimiz göreceğiz böyle bir konu saçma olmuş bence..
[pelin_aşığı demiş kikimsenin kesin bir bilgisi yok emin bir şekilde EVET veya HAYIR diyemeyiz bunu zaman gösterecek ve hepimiz göreceğiz böyle bir konu saçma olmuş bence..
bnce saçma deil herkesn kafasnda soru işareti var bgn bu daha da belirginleştii......
arkidişler bn duydum 52.bölümde gelecek die duydum şuan gerçekten amerikadaaaymışş öle duydum ama nerden duydun derseneiz link vermek yasak dior ama veremiorummmmm merak eden ö.m atsınlarr
geri dönsün diziye geri dönsün diziye geri dönsün diziye geri dönsün diziye geri dönsün diziye geri dönsün diziye geri dönsün diziye geri dönsün diziye geri dönsün diziye geri dönsün diziye geri dönsün diziye geri dönsün diziye geri dönsün diziye geri dönsün diziye geri dönsün diziye geri dönsün diziye geri dönsün diziye geri dönsün diziye geri dönsün diziye geri dönsün diziye geri dönsün diziye geri dönsün diziye geri dönsün diziye geri dönsün diziye geri dönsün diziye geri dönsün diziye geri dönsün diziye geri dönsün diziye geri dönsün diziye geri dönsün diziye geri dönsün diziye geri dönsün diziye lütfen
bu konu daha önce açıldı ve buna benzerleri..evet gerçekten bunu kimse bilmiyo ama 52. bölümün sonunda gelmesi mantıklı olur
ewet kolıyor bence çünkü o filmden ayrılırsa çoğu kişi o filmi izlemez çünkü deniz karizmatik birisi ve bazı kızlar onun için o diziyi izliyor
bence de deniz diziden ayrılmasın ne yalan söliim ben deniz ve mine için diziyi izliyorum.deniz çok tatlı ve sempatik mine de harika bir oyuncu ve ççççooooooooooookkkkkk güzel. lütfen deeeeeeennnnnnniiiiiz diziden ayrılmasin lüütfen
mine çok güzel bir kız bence kimsenin onu kötülemeye hakkı yok.ve deniz de harika onlar çççççoooooooooooooooooooooook yakışıyorve kimse onların arasına giremez
Sayfa: 1 2
Referans URL