Kavak Yelleri

Tam Versiyon: Sunucu Değişikliği
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
27.05.2008 tarihinde sunucu değişikliğine gidilmiştir.Sunucu değişikliği sonucu yapılan dns güncelleme işleminin gerçekleşmesi için 24-48 saat süre geçmesi gerekmektedir.Bu zaman zarfında yer yer eski sunucu üzerinden erişim sağlanabilir.Eski sunucu üzerinden siteye giriş yaptığınız zaman yeni üye kaydı,yeni mesaj,konu gönderimi olmayacaktır.Sadece site içi dolaşım yapabileceksiniz.Bu durum en fazla 2 gün sürecektir.2 gün sonunda yeni sunucumuz üzerinden yayına devam edeceğiz.Sorunsuz,kesintisiz,hızlı bir şekilde yayın yaparız umarım Icon_smile
teşekkürler admin bey bilgi için ..
daha inşallah sorun olmaz artık bazen giremiyorum 2 gün özlüyorum siteyi
Bilgi için teşekkürler admin
Yeni sunucumuz hayırlı uğurlu olsun =)
2 günde 2 cevap
Site çok yavaş diye bağırıp çağırıp duran arkadaşların şu konuyada en azından bir tebrik,bi iyi dilek mesajlarını görmek isterdim.Ama kuru muhalefet olmak daha kolay geliyor onlar için Icon_smile
admin demiş ki2 günde 2 cevap
Site çok yavaş diye bağırıp çağırıp duran arkadaşların şu konuyada en azından bir tebrik,bi iyi dilek mesajlarını görmek isterdim.Ama kuru muhalefet olmak daha kolay geliyor onlar için Icon_smile

MErak etmeyin eder onlarda..
yada onların yerine BEN TEŞEKKÜR EDERİM ...GERÇEKTEN ÇOK İYİ BİR ADMİNSİZ
TEŞEKKÜRLER
TEŞEKKÜRLER...
TEŞEKKÜRLER
BU İYİLİĞİNİZİ UNUTMAYACAĞIZ
(bayabi hızlandı site gerçekten cok işe yaradı )

YENİ SUNUCUMUZ HAYIRLI OLSUN =) Icon_smile
Gerçekten mükemmel oldu bu işte.
Bazılarında site arada bir gelip gidiyormuş o zamanlar.
bende hiç gelmiyordu uzun zamandır.
çok hızlanmış,sorun da çıkarmıyor..
Teşekkürler Admin=)
ben de coook tesekkür ederim..sitede gercekten gözle görülür bi hizlanma var..rahat rahat gezinebiliorum artik..tekrarr tesekkürlerrr..
çok teşekkürler admin
sitede baya bir hızlanma var (:
yeni sunucumuz hayırlı olsun
Evet sitemizde hızlanma var..
teşekkürler admin..
hayırlı olsun..
çok teşekkür ederiz admin
hayırlı olsun yeni sunucumuz Icon_smile
Sayfa: 1 2
Referans URL