bu konu var mı diye baktım ama göremedim
başlıktan anlayacağınız gibi SBS ye girecek olanlar ve olmayanların düşüncelerini merak ediyorum
lütfen girip girmeyeceğinizi de yazarmısınız
bence çok güzel bi sitem puanınız tek bir sınava bağlı değil 3 sınava bağlı
ama balesef şu an ki 7 lerin işi biraz daha zor çünkü biz yani 7 ye gidenler 6. sınıfta sınava girmedik.
hiçç biriii..Sbss*dee istemıormm OKS*dee..
Hepsini sanki bizii liseyee sokmamak icnn yabııoLAr...
İnsandaa ders calısmaa şevki biLE kallmıo..
heep bıze gelıo bnLar zateen
6*daykeen yenı mufradattıı..
7*deeyzz ve yenı sınav sısstemıı..
bn hayatımı ıkı sınava baqlamak ıstemıormm..
Bnn sadece tıpıs tıpıss ıstedıgım Liseye gtmek ıstıyormm..
Milli eğitim bakanı babam olsn ıstıyorrm..!!!

bnce sbs ii oldu...................
OFFF yha biizi resmen yarış atı yptılar 7/8 de girxces lise 1 de yok 2,3,4 de yine girces offf sbssyede çoq az kldı yhaa offf çoq mutsuzum:'(
bencede sbs daha iyi oldu..ne derece iyi olduğu hakkında pek bir bilgim olmasa da en azından bizim zamanımızda ki gibi hayatınız 1 sınava bağlı değil..ama tabii buda sınıflara göre farklılık gösteriyor.7ye giden birisi 2 sınava giriyor.6ya giden birisi 3 sınava..7ye gidenler şansız konumda..

ama en azından 2 sınavları var önlerinde (:
Alıntı: çoq az kldı yhaa offf çoq
sınava o kadar kafayı takacağına keşke birazda Türkçe yi katlettiğini düşünsen hiç de fena olmazdı hani..
gerçekten çok az kaldı 3 hafta filan
offf bende gireceğim SBSye kara kara düşünüyorum düşünmekten ziyade çalışıyorum boş geçen derslerde bile test çözmeye başladık kitaplar bitti ek ders yapıyoruz.......................
SBS ne be
(biri söylesin)
bi o eksikti hayatımız sınava girmekle geçti boşverin çalışmayın
ne kafa yorcanız 
Benim zamanımda LGS ve ÖSS vardı (öss şimdi de var) tabiiki DGS KPSS onlarda var da ben onları göremedim daha ÖSS yi geçemedim
yazık bana 
YELLOW SUG@R demiş kiSBS ne be
(biri söylesin)
bi o eksikti hayatımız sınava girmekle geçti boşverin çalışmayın
ne kafa yorcanız 
Benim zamanımda LGS ve ÖSS vardı (öss şimdi de var) tabiiki DGS KPSS onlarda var da ben onları göremedim daha ÖSS yi geçemedim
yazık bana 
sbs yani seviye belirleme sınavı ilköğretim 6 7 8 . sınıf öğrencilerinin 3 yıl boyunca gireceği sınav 7. sınıflarla basladı
lisede de böyle olacak
7. sınıflarda 90 6.sınıflarda 80 soru var
sbs de %70 sınav puanı
%25 başarı puanı
%5 davranış puanı etkili