05-28-2008, 06:25 PM
Üyelere açık moderatör başlığı bugüne kadar hiç görmedim ama yinede bir şansımı deneyeyim,neden bu başlık üyelere kapalıdır ki,? Eğer ortada üyeleri ilgilendiren bir sorun varsa bunu sadece yetki verilen insanlarla tartışıp bir karara bağlamak biraz antidemokratik olmuyormu,mesela memuriyette bir kural vardır amirinizden kuşkulanırsanız icabında gizli sicillerinizi öğrenme hakkınız vardır,bu neden forum cemiyetinde de böyle değildir.
zaten bizler olgun aklı başında bireyler olduğumuz için bu tartışmalarda haksız olan taraf olduğumuza karar verilirse zaten istenilmeyen yerde durmak gibi embesilce bir yaklaşımımız olmaz heralde,ha " biz istediğimizi yaparız benim modlarım herşeyi bilir " olayı varsa zaten cümleleri bu kadar uzatmanın bir anlamı yok.velhasıl kelam modların üyeliri şikayet ettikleri başlığın hakla açılmasını talep etmekteyim.
zaten bizler olgun aklı başında bireyler olduğumuz için bu tartışmalarda haksız olan taraf olduğumuza karar verilirse zaten istenilmeyen yerde durmak gibi embesilce bir yaklaşımımız olmaz heralde,ha " biz istediğimizi yaparız benim modlarım herşeyi bilir " olayı varsa zaten cümleleri bu kadar uzatmanın bir anlamı yok.velhasıl kelam modların üyeliri şikayet ettikleri başlığın hakla açılmasını talep etmekteyim.