Kavak Yelleri

Tam Versiyon: Üyeler Hakkında Başlığı
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Üyelere açık moderatör başlığı bugüne kadar hiç görmedim ama yinede bir şansımı deneyeyim,neden bu başlık üyelere kapalıdır ki,? Eğer ortada üyeleri ilgilendiren bir sorun varsa bunu sadece yetki verilen insanlarla tartışıp bir karara bağlamak biraz antidemokratik olmuyormu,mesela memuriyette bir kural vardır amirinizden kuşkulanırsanız icabında gizli sicillerinizi öğrenme hakkınız vardır,bu neden forum cemiyetinde de böyle değildir.Aaa zaten bizler olgun aklı başında bireyler olduğumuz için bu tartışmalarda haksız olan taraf olduğumuza karar verilirse zaten istenilmeyen yerde durmak gibi embesilce bir yaklaşımımız olmaz heralde,ha " biz istediğimizi yaparız benim modlarım herşeyi bilir " olayı varsa zaten cümleleri bu kadar uzatmanın bir anlamı yok.velhasıl kelam modların üyeliri şikayet ettikleri başlığın hakla açılmasını talep etmekteyim.
Şirketlerde yönetim kurulu denilen birşey vardır.
Burada yetkili kişiler şirket hakkında olayları değerlendirir,tartışır.
Bu değerlendirmelerin,tartışmaların yapıldığı toplantılar yönetim kurulu üyeleri tarafından gerçekleştirilir.Özel bir şekilde.İşçilerinin,çalışanlarının arasnda yapılmaz.
Aynı mantıkta olan bir olay.
Sizin hüsnükuruntularınız varsa acaba benim hakkımda kim ne demiş gibi.Bunu öğrenme gibi bir çabanız varsa sonuçsuz kalacağı için üzgünüm.
Aslında size cevap vererek,sizede cevap hakkı vermiş oluyorum bi nebze ve şu an yasaklanmış konumda olmanızdan dolayı biraz haksız bir durum oluyor lakin mesajınıza cevap vermediğim takdirde de umursamaz yönetim imajı rahatlıkla çizilebilirdi böyle haksız bir yakıştırmaya uğramamak için konunuza cevap veriyorum.Sizin gibi düşüncesi,isteği olan diğer kişilerede cevap olması için.
Referans URL