Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: hangi padişah?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
arkadaşlar sizce hangi padişah
yanlış anlamayın kesinlikle karşılastırmıyorum hepsi muhteşem insanlar ama sizce hangisi

en fazla 12 olduğu için ilk 12 yi yazıcam
ya aslında hiçbirinin geçmişi hakkında fazla bir bilgim yokm ama adını en çok duyduuğum padişah selim.
hiçbiri hakkında fazla bir bilgim yok o yüzden cevap veremeyeceğim..
Tabiki Fatih Sultan Mehmed......
''İstanbul'u fetheden komutan ne güzel komutandır ve onun askeri ne güzel askerdir...''
Tabiki hepsinin birbirindendeğişik fetihleri,yenilikleri olmuştur ama İstanbul'un Fatihinden vazgeçmem..........
aybike sena demiş kiTabiki Fatih Sultan Mehmed......
''İstanbul'u fetheden komutan ne güzel komutandır ve onun askeri ne güzel askerdir...''
Tabiki hepsinin birbirindendeğişik fetihleri,yenilikleri olmuştur ama İstanbul'un Fatihinden vazgeçmem..........

lo sözü söyleyen yanı o övgüde bulunan PEYGAMBER EFENDİMİZ HAZRETİ MUHAMMED (S.A.V )
BENDE EN ÇOK FATİH SULTAN MEHMED'İ ama asla ayrım yapamıyorum
ben ECDADIMIN ASIKLISIYIM çok seviyıorum hepsini
ama ben tarihide tarih dersinide sevmiom ondan sayısalcıyım ya Biggrin1 Biggrin1 neyse bnde 2.selim dedim tanımıom hiçbirini (Biggrin1 Biggrin1 Biggrin1 yane haklarrında bişi bilmiom)Biggrin1
kanuniyle fatihi severim ben
F.SULTAN MEHMET tbikide
Fatih Sultan Mehmet bence nedeni
Fatih abimin ismi
Mehmet babamın ismi
Sultan da benim ismim olcakmış Puah nese ki olmamış bi de benim arkadaşım ismi Suli Tongue1
valla ben tarih konularını seviyorum onun için hepsi hakkında bilgim var Biggrin1
bi kere hepsi iyi padişahlar çünkü yükselme ve kuruluş döneminde
son iki padişahı hemen eliyorum çünkü onların zamanında sokullu mehmet paşa daha ön planda
fatih kanuni ve selim arasında kaldım
Fatih bi kere istanbul gibi bi yeri fetetmiş 21 yaşında (vay be)
kanuni zaten 40 yıl tahta kalmış neler neler yapmış Biggrin1 zaten lakabının kanuni olması çok kanun yapmasından tabi birçok yeri almış
yavuz sultan selim ise babasını tahtan indiren tek padişah ve onun yerine geçmiş
8 yıl tahta kaldı ve bu süre içinde anadolu türk birliğini sağladı
mısırı fetederek halifelik ünvanını aldı ilk osmanlı halifesi oldu
eğer daha uzun tahta kalsaydı kim bilir neler yapardı bence o yüzden I. selim
aslında yükselme ve kuruluş dönemi padişahları hepsi oldukçe iyi ama ben yavuz diyorum
Sayfa: 1 2
Referans URL