Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: A Milli Takım 'ANA' sponsoru Reklamı
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
A Milli takım futbolcuların anneleri reklam filminde buluştu. Oğullarını öve öve bitiremediler. Ortaya ilginç diyaloglar çıktı. Bir reklam filminde bir araya gelen milli futbolcu anneleri, aldıkları parayı hayır kurumuna bağışladı..

Ay-yıldızlılar yoğun çalışma temposuyla maçlara hazırlanırken, anneleri ise reklam filmi için kamera önüne geçti.

TTNet'in reklam filminde Uğur Boral, Semih Şentürk, Arda Turan, İbrahim Kaş, Mehmet Aurelio, Gökdeniz Karadeniz, Gökhan Zan, Volkan Demirel, Tolga Zengin, Emre Aşık, Kazım Kazım, Servet Çetin ve Ayhan Akman'ın anneleri oğullarını öve öve bitiremedi.

Millilerin anneleri "Kadınlar Günü" havasında gerçekleşen toplantıda, "En iyi futbolcu benim oğlum" düşüncesiyle, oğullarının yeteneklerini diğer annelere sıralıyor.

BURDAN izleyebilirsiniz

İyi Seyirler...
çok güldüm bu reklamda gayet hoş ve etkileyici Biggrin1
bayabi matrak
benim de çok hoşuma gitti özellikle servetin annesi
yavrum bi başına takımBiggrin1 dio ya orası çok güzel
evet cok güzel ya servetin annesi de cok şeker ya süper düşünmüşler valla helal olsun Biggrin1
ewt ya çok gsel süper düşünmüşler bncede
süper bi reklam bayıldım yaa çok şekerlerIcon_smile
bi çok arkdşm tavsye etmşti izlmem içn şmdye kısmtmş çok bgndm ya güzlmş(:
güzel bi reklam ama birlik ve beraberliğin vurgulanması yerine kıyaslama olmuş bence birlik ve beraberlik vurgulanmalıydı ama yinede güzel....=)
teşekkürler mervemBiggrin1.herkes kendine pay çıkartmış benim oğlum böyle şöyle diye neyseBiggrin1.yinede etkileyici ve moral verici bir reklamBiggrin1
Referans URL