Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: İNSANIMIZ 2003'TE YİNE FORMDAYDI :D
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
Samsun'da bir bankanın Mecidiye Şubesi'ni soyan Mehmet Murat Pas (22), iki ay sonra aynı şubeye para yatırmaya kalkınca yakalandı. 14 OCAK

Bursa'da manavda sivribiber kalmadığını öğrenen Sezer Kırbıyıklı (30), 'Bu nasıl manav?!' diyerek domatesleri kurşunladı. 22 OCAK

Zonguldak'taki 1. Hamsi Festivali'nde kurulan 2002 metrelik 'Dünyanın En Uzun Mangalı' için Guinness Rekorlar Kitabı'na başvuruldu. Ancak 7bin ızgaranın 2 bin 500'ü çalındı. 27 OCAK

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yurtdışından getirdiği timsaha 'Hıdır' adını verince, Hıdır Gürcan adlı vatandaş bunu hakaret olarak algıladı. 'İnsan' Hıdır, savcılığa başvurdu. 4 NİSAN

Bursa İnegöl'e bağlı 3 bin nüfuslu Cerrati Beldesi'ne 3 bin kişilik cami yapıldı. 29 NİSAN

Antalya'da iki kızıyla evden kaçan oryantal Hatice Topçu, eşi Celal Topçu'nun pantolonlarını, 'Takip etmemesi için' yanında götürdü. 2 MAYIS

Trabzon'da bir hastaneye gidip, bugüne kadar hiç cinsel ilişkiye girmediğine dair rapor isteyen Mehmet Mısırlı'ya (46) 'deli raporu' verildi.

Sanayi Bakanı Ali Coşkun, 'Bakar mısınız?' diye seslenen kadına yanıt verdi: "Senin gibi kadına şimdiye kadar kimse bakmadı mı?" 7 AĞUSTOS

İNŞALLAH BEGENİRSİNİZ
çok güselmiş ben cok beğendim walla harbiden insanımız formdaymışIcon_smile
Bursa'da manavda sivribiber kalmadığını öğrenen Sezer Kırbıyıklı (30), 'Bu nasıl manav?!' diyerek domatesleri kurşunladı. 22 OCAK

salata herif Biggrin1
türk insanı herzaman formdadır Biggrin1
Çok güzel beğendim saol
emeğe sapğlık.................
burası türkiye herkess formdadır yane bu insanlarla aynı ülkede yaşıyoruz ve aynı ahavyı soluyoruz pufffff
begendiginize sevindim arkadaslar
bunlar baya bi güzellllll
Bursa İnegöl'e bağlı 3 bin nüfuslu Cerrati Beldesi'ne 3 bin kişilik cami yapıldı. 29 NİSAN
ala alaa bu harbiden doorumu ya ben bursalym ailem inegölde ama bunu bilmek için inegöllü olmak yetmio heralde Icon_smile
Sayfa: 1 2
Referans URL