bugün tam 1 yıl olucak
1 yıl boyunca perşembe günleri ekrana bağlandık adeta
neler hissediyorsunuz (lütfen kilitlemeyen herkes yorum yapsın )
benim yorumum =ben çok mutluyu iyiki kavak yelleri var haftanın stresini atıyorum bazen ağlıyorum bazen kahkaha atıyorum çok eğleniyorum hayatımın bir parçası gibi oldu
ewt yaaaa 1 yaşında kavak yelleri p.için teşekkürler

bazen birşeye moralim bozuk olduğu zaman allahtan bu akşam kavak yelleri var kafamı biraz dağıtırım diyerek kendimi avutuyorum.sezon finaline nasıl dayanacağız acaba?
evet bi sene geçti ama ben forumunuza yeni geldim..netim yeni geldi çünkü..fakat dizi türkiyede 1 numara..beni başka ekrana bağlayan dizi kalmadı..son bölümler sıkıcı olsa da

yani ne diyebilirim ki 1 sene boyunca her gün acı tatlı kavak yelleri saatinde tv başındaydım..bunları son bölümler haricinde yazıyorum..aslıyla denizin aşkı aslı deniz ve efenin arkadaşlığa bana bu diziyi izlemek için sebepler verdi..okulda evde ve diğer mekanlarda millet benim yüzümden kavak yellerinden bıkmış durumda çünkü diziye garip bi şekilde bağlandım.. bi konu geçtiğinde ben direk bi replikle örnek veriyorum artık youtube da kapalı eski bölümleri ezberden hatırlamaya çalışıyorum
kısacası iyi ki böyle bi dizi var(herşeye rağmen)
kavak yelleri tüm oyuncularıyla muhteşem bir dizi acısıyla,tatlısıyla izlemeye devam ediyorum ve iyiki de izlemişim her ne olaylar olsa da asla pişman değilim..çünkü oyuncuların sergiledikleri performansları izlenmeye değer ilk başta pelinimin ve ibrahimimin..
ne diye bilirim ki tam 1 yıldır onunla ağladık onunla güldük her perşembe akşamları onlarla beraber bizde büyüdük iyiki onları tanımışız o kadar güzel anılarımız oldu ki kavak yellerini izlerken efeye güldük mineye gıcık olduk aslıya üzüldük denize kızdık biz de onlardan biri olduk : )
Bi ara düşünüyorum ki perşembe günleri kavak yelleri olmasa perşembe günü sonuncu ders olan bedene katlanamayacam!Hocaya zaten gıcığım bağırasım öldüresim geliyor ama akşam kavak yelleri olduğunda tmm dur sabret az kaldı diyorum!!!..Mine sayesinde artık hiç vazgeçmiyorum, bir şey olduğunda hadi dilan don paça savaşmaya ne oldu diyorum sonrada yalan olmadı almanyalı yalan olmadı diyorum ve olayı çözüyorum!Biz onlar sayesinde aşkı öğrendik onlarla beraber büyüdük İYİKİ VARSIN KAVAK YELLERİ 1.YAŞIN KUTLU OLSUN
teşekkürler büşra...yeni yaşı hayırlı olsun nice yıllara
:Dhehe sanki bi arkımın falan doğum gününü kutluyor gibi hissettim kendimi
doğum günün kutlu olsun kavak yelleri iyiki varsın

şaka maka 1 yıl oldu yaz nasıl geçecek bilmiyorum çabuk dön olur mu??