Kavak Yelleri

Tam Versiyon: Hellooooo ben Ozlem......
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
Merhaba ben Ozlem Londra da yasiyorum yani Ingiltere 13 yasindayim kavak yellerinin tam bir faniyim yani hayatim kavak yelleriyle gecio neyse cok fena bir ibrahim kendirci ve cristiano ronaldo faniyim ikiside yakisikli ya Kiki bide galatasarayliyim ve kayseriliyim hemso larim varsa yorum birakin musiklerden haraketli sarkilari severim bazen slow da olur ama arabeski pek sevmem neyse benden bu kadar yorumlarinizi bekliyorum thank you 88
Hello Bende Merve hoşgeldin kendini süper tanıtmışsın teşekkürler yanlız imzanı küçültürsen sevinirim

9- Mesajlarda öğretici veya örnek gösterici resimler dışında resim kullanılamaz.Forumda kullanılan imzalarınızın 600x110 boyutlarında olması gerekmektedir.Haddinden büyük imzalar kullanılması yasaktır.Belirtilen boyutların çok üstünde imza kullanan kullanıcılar 1 gün süre ile forumdan uzaklaştırılır tekrarı halinde süresiz uzaklaştırma cezası uygulanır.

lütfen forum kurallarını okumayı ve uymayı ihmal etme iyi eğlenceler
tskler hatirlattigin icin kuculttum Biggrin1
merhaba özlem ben tuğçe hoşgeldin iyi vakit geçirmen dileğiyle..Icon_smile
hoşgeldin ben de hiLaL memnun o. iyi forumlar X1
tskler hos bulduk 888888
hoşgeldin bende yağmur memnun oldum iyi forumlar.....
tskler canum hosbulduk Biggrin1 88
aa aynı bensin maç ve gs, oynak şarkılar, slow olrsa da beğenirsem işte tam bi takıntı tarzım yok hgIcon_smile ayrıca anne tarafından bakılırsa hemşeriyiz. ama annemler çerkez aslında öle bişi işte garipp
Bnde kayseriliyim Gsliyim ibrahim ve Emre aydına bayılırım Adım sibell tanıştığıma m.O özLem Biggrin1
Sayfa: 1 2
Referans URL