Kavak Yelleri

Tam Versiyon: hayatınızda yaptığınız en büyük delilik
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
hayatınızda yaptığınız en büyük delilik nedir
o kadar çok varki.............

ben delinin tekiyim zatenBiggrin1
kavak yellerini baştan beri izlemek öyle bişey ki ne yapsam bırakamıyorum
Oooo ne çılgınlıklar yaptım Biggrin1 anlatsam roman olur yalnız o kadar arabaların altına atlıyorum ama ezmediler beni ya sonum zaten belli bir trafik kazası ve hazin son Tongue1
Tam çılgının tekiyim ya ben
Anlatım 1 tane okuldan kaçmanın yolları iyi dinleyin şimdi 1 öğretmen vardı kadın bana takmış sinir oluyorum kadına bu beni 1. sıraya oturmamı istedi bende hiç sevmem 1. sırada oturmak arka sıradakilerdenim ben Tongue1 sonra nese oturdum ama içimden sayıyom kadına Biggrin1 sonra teneffüs oldu dedim ki arkadaşıma ben kaçıom ben o sırada oturmam sonra nese gittim bunlar benim yokluğumu farketmişler ama korkmuşlar başıma bişey gelcek diye bende başıma bişeyler gelsin diye cadde de ilk gördüğüm arabanın önüne atladım ama ezmedi geri beni Blink1 he okuldan nasıl kaçtığımı anlatım gittim kütüphaneye bizim geri kütüphaneci gene açmamış kütüphaneyi sonra bende kapıdaki adama kütüphaneye gittim açmamışlar bende şehir kütüphanesine gideyim dedim sonra adam izin verdi Biggrin1 kaçtım okuldan falan herkes beni takdir etti falan o kadının dersinden kaçtın aferin falan Tongue1 diğer öğretmen bana kızsada bende çokta tın ya Tongue1 o göz var mı bende nese öyle böyle kadın bana hala sinir oluyor Biggrin1 ama ben mezun oldum artık :PSizde okuldan kaçın korkmayın zx Biggrin1
bizim sınıf hep kızlarla dolu hiç erkek yok bizde bi gün bos ders oldugu için arklarla alttta kalanın canı çıksın oynamaya karar verdik nese işte kim altta kalacak felan filan derken ben altta olurum dedim nese arkadaslarım felan sırayla benim üstüme atladı allahım hepsi bir agır bi agır sormayın onlar üsteme atlayınca bir bagırdım bir bagırdım ki okul inlemiş sora hastaneye felan gittik kaburgalarım ezilmiş 2 gn rapor verdiler o gün yok mu hiç unutamıorum hani bi laf vardır altta kalanın canı cıksın o lafı dogruluorum Biggrin1
kendime hala inanamıorumBlink1

sevmediğim sewmeyi bırak hoşlanmadıgım bi çocukla buluşmak için 3 metrelik duwardan atladım bundan büyük delilik warmı?

sonuıç: kolum alçıdaBiggrin1
aşkımı sevdiğim çocuğa karşı ""seni çok sewerim be anlaman die söylemm ve hatta salklk basmam""" ama o da ben,i sewdiği içn hiç bişy demediydi...
hele ben off tanrım sevgilimle yüksek tepede buluscaktık mjs geldi tam arkandaym die bakmadan koştum ve 2 metrelik yere uctum

sonuç : ayagım kırık ve tatildeydm o zmn çeşmede ..

ama çok seviyordum hala seviyorum hep sevicemm Icon_smile
Yıllar önceydi beden dersindeydikBiggrin1. Soyunma odalarının duvarı yeni boyanmıştı. Sonra şeytan mı dürttü nedir duvara yazı yazmaya başladım. Kızlar gördü tabi beni onlarda yazmaya başladı. 2 gün sonra sınıfın tüm kızlarını beden öğrt. çağırdı. Ben de o zamanlar spor kolu başkanıyım Biggrin1. Bi dolu laf işittik " işte siz mi yaptınız bunları, o duvarı size boyatıyım mı ben , disipline vericem sizi , bir daha sakın görmeyim defolun gidin şimdi" falan dedi. Sonra arkadan bana seslendi. "buyrun hocam" dedim . Sen gördün mü kim yazdı dedi. "yok hocam görmedim " dedim. Kadın görmüşsündür sen dedi. Bende " hocam bizim sınıftan birinin yazdığını sanmam ":D dedim. Kadın "ama duvarlarda sizin sınıfın ismi yazıyor" dedi. bende " hocam A şubesi yapmıştır onlarla aramız pek iyi değil " dedim. Kadın" tamam ben birde onlara sorayım , sana güvenirim ben " dedi. Bende " saolun hocam " dedim gittim sınıfa.Sınfta herkes meraklı gözlerle bakıyor bana tabi biri sordu " noldu" diye bende " merak etmeyin suçu A'lara attım büyük bir ihtimalle paçayı kurtardık " dedim. Biliyorum sınıf başkanı ve spor kolu başkanı olarak pek yakışmadı bana ama çok eğlenceliydiBiggrin1
canım uğramışmıssın ama bu konudan bi tane daha sitede mevcut işte buradaIcon_smile-->http://kavakyelleri.org/konu-3734.html
Referans URL