Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: arkadaşlar oylar kavak yellerine çabuk girin
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
arkadaşlar haftaya cine5 olan dizi magazinde en güzel dizi müziği kim diye kurtlar vadisi kavak yelleri elveda rumali hatırla sevgili ve benzeri var kavak yellerine oy varelim arkadaşlar hemen karşnıza çıkar oy anketi bu siteye girin Buradan Ulaşabilirsiniz.
bu siteye girin oy verin haftaya dizi magazinde hangi dizi şarkısı beli olcak arkadaşlar ben oy verdim Biggrin1 sizleride beklerim hadi kavak yelelrini 1. yapalımmBiggrin1
evet arkadaşlar herkes oyunu versin dizi yine de bizim her nolursa olsun ahh ah
walla ben ayrıca hatırla sevgili fanıyım ayrıca onunda sarkıları süpper ama ky ne verdmX1
evet hadi arkadaşlar hadi verelim oyları doğru dedin her ne olursa olsun kavak yelleri bizim dizimiz hadi Biggrin1:dhewm bu oy pinhaniye gidiyo...
bu konuyu haberler bölümüne koysaydın
ben böyle bir diziye yo vermiyorum senaristlerin aklı başına gerlisn lütfen oy vermeyin arkadaşlar....
ben verdim oyumu valla ...
valla oy verecek halim kalmadı önceden olsaydı seve seve verirdim
uyrmb ve gs_aslı öyle demeyein arkadaslar baısndan beri takip edioruzzz bi fanıyız sonucta ne olursa olsun sonuna kadar ky degilmii!!! yapmayın arkadaslarrr....
bence kavak yellerini protesto olarak vermemeliyiz çünkü dizi iyice saçmaladı
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL