aslı günlüğü okuyor
aslı:bu nasıl olur ya efe bunu nasıl yapar(ağlamaya başlar ve ağlaya ağlaya konağa gider sonra efe arar)
efe:alo aslı nerdesin
aslı.sana ne nerdeysem nerdeyim
efe.aslı sen iyi misin ne diyorsun
aslı:sana sormak lazım asıl sen nasılsın ya sen böyle bir şeyi nasıl yaparsın
efe.ya ne yapmışım ben aslı çıldırtma beni ayrıca niye ağlıyorsun sen
aslı:sana ne bak bir daha sakın karşıma çıkma tamam mı
efe:aslı neden böyle diyorsun ne oldu şimdi bak bir açıklama yapmak zorundasın
aslı.hayır bundan sonra sana ne açıklama yapmak zorundayım ne da başka bir şey yazıklar olsun sana
efe:aslı
aslı(kapatır)
sonra odaya su gelir
su.aaa aslı niye ağlıyorsun
aslı:(sarılır)canım acıyor su çok canım acıyor ya bu kadarı da fazla bu kadarına dayanamam
su:aslıcığım sakin ol anlat hadi ne oldu
aslı:ya su ben bugün efenin evine gittim sonra oklarla bir şeyler yapmış işte en son masaya gittim orada efenin günlüğü vardı günlükte ya su efe beni seviyormuş
su:neee nasıl olur gerçekten mi ama siz
aslı:ama biz dosttuk değil mi ben de öyle zannediyordum herkes beni arkamdan vuruyor sıra efedeydi demek ki bundan sonra kimseye güvenmeyeceğim
su.aslıcığım canım sakin ol bak ağlama artık bir açıklaması vardır
aslı:ya su bırak allah aşkına ne açıklaması olacak açık açık yazıyordu işte aşıkmış bana bak su sana da söylüyorum bundan sonra hayatımda efe diye biri yok onu hiç affetmeyeceğim
su.ya ben de anlamadım efe nasıl düşünür böyle bir şey hem deniz var denizi de mi düşünmedi
aslı:kimsenin kimseyi düşündüğü yok su deniz de beni düşünmeden kırıp geçti efe de ikisi de kalbimde öyle derin yaralar açtılar ki en çok güvendiğim insanlar bana bunları yaptı artık ben kime güvenecem ki
su:offf ne diyim ki aslı tamam ama artık ağlama
saat geç olur her ikisi de uyurlar
sabah aslı erkenden uyanır ve kimseyi görmeden okula gitmeye karar verir ama okula gittiğinde efeyi görür efe onun okulda görüyordur
efe:aslıı
aslı....
efe.aslı dur
aslı.ne var efe ne yüzle geldin
efe:ya niye bu kadar kızdın anlamadım
aslı.ya efe bir de soruyor musun biz dosttuk ya sen aklından nasıl böyle şeyler geçirirsin
efe.aslı bak gerçekten hiçbir şey anlamıyorum ne geçirmişim ben aklımdan sen bana denize yardım ettim diye mi kızdın
aslı:deniz mi nerden çıktı o şimdi ne olmuş denize
efe.kızım sen dün benim eve gitmedin mi
aslı:gittim keşke gitmez olaydım
efe:ya bu kadar kızacağını bilseydim yapmazdım tamam ya bir daha deniz'e yardım etmem
aslı:bak hala deniz diyor ya deniz'i niye karıştırıyorsun kendi ayıbına
efe.ne ayıbı kızım ya sen neye kızdın sen şimdi dün evde cdyi izlemedin mi
aslı:ne cdsi efe
efe:ne cdsi olacak deniz'in sana izletmem için gönderdiği cd
aslı:deniz bana cd mi gönderdi
efe:evet,bir dakika bir dakika ya sen cdyi izlemediysen neye kızdın
aslı.masada cd falan yoktu efe senin günlüğün vardın böyle açmışsın koymuşsun oraya ben de okudum
efe:okudun mı ya ben oraya öyle bir şey koymadım ama
aslı:ya efe dalga mı geçiyorsun ben orada günlük gördüm ve günlüğü okudum içinde de hiç hoşuma gitmeyen şeyler yazıyordu efe sen nasıl bana karşı böyle şeyler hissedebilirsin
efe:bak aslı bunları sonra konuşuruz ben galiba o günlüğü oraya kimin koyduğunu biliyorum
aslı:kimmiş o dur ben de gelecem
efe:tamam hadi gel
efe ve aslı konağa giderler kapıyı ayşe teyze açar
efe:ayşe teyze mine evde mi
ayşe teyze:evde oğlum hayırdır bir şey mi oldu
efe:yok bir şey ayşe teyze biz onun yanına gidelim
efe va aslı mine'nin odasına girerler
mine:ooo çifte kumrular gelmiş demek hoşgeldiniz
aslı:ne diyorsun sen mine
mine:eee efe seni sevdiğini itiraf etti böyle beraber geldiğinize göre demek sen de onu seviyorsun
efe:(bağırmaya başlar)bana bak kızım benim bir şeyi itiraf ettiğim falan yok sen yaptın değil mi yine her şeyi berbat etmeyi başardın (aslı'ya döner)ya aslı bak evet okuduklarının hepsi doğru evet seni seviyorum
aslı:ne diyorsun sen efe ya
efe:ya dinle bir beni evet seni seviyorum ama deniz benden sana cdyi izlettirmemi isteyince hayır demedim çünkü seiz benim en başta dostumsunuz ben her şeyi içimde de yaşarım siz birbirinizi seviyorsunuz o yüzden seni cdyi izlemen için benim eve çağırdım ama yemin ederim ki o günlğü oraya ben koymadım
aslı:ya efe yeter daha fazla dinlemek istemiyorum(gider)
efe:yine hayatımızı mahvettin sen nasıl bir insansın ya sen neler yaptın bize biz seni yine aramıza aldık ama hiçbir şeye değmezmişsin keşke sen ilk geldiğin zamanlarda aslının hislerine güvenseydik de sana hiç yaklaşmasaydık seninle beraber bütün hayatımız karardı
mine:ben gerçekleri açıklayınca kötü mü oluyorum
efe:gerçekler mi ama senin açıkladığın gerçekler insanlara zarar veriyor mine hanım denizle aslının sevgili olduklarını da kamil amcaya ilk sen açıklamıştın sonra canan ablanın bebeğinin murat amcadan olduğunu sonra ne olmuştu bu gerçekler yüzünden canan abla dayak yemişti kamil amca hafize teyzeye de vurmuştu sonra aslıyla bir süre konuşmamıştı şimdi de bu gerçek yüzünden belki aslı benimle bir daha hiç konuşmayacak senin kendi çıkarın için yaptıkların uğruna ben en iyi arkadaşımı da kaybettim mutlu musun şimdi sırf aslıyla denizin bir daha birleşememesi için bahane buldun kendine değil mi ama boşuna uğraşma çünkü ben denize aslının kalbini yeniden kazanması için yardım bile ederim ben senin gibi değilim kendi mutluluğum uğruna başkalarını mutsuz edemem
mine
yüzden mi gittin aslıya aşık oldun başkalarını mutsuz etmeye başladın bile
efe:(mineye tokat atar)(oh çok mutlu oldum keşke dizide de yapsa)yeter mine yeter çık git artık hayatımızdan
efe gider
devamı yorumlardan sonra
süper ya
yorum yok üzülme kimseye yazmıyolar zaten emeğe saygı birazcık ya 
valla iiki tokatı yapıştırmış bnde çok mutlu oldum sen üzülme yazamayanlar var yorum
gs_aslı demiş kivalla iiki tokatı yapıştırmış bnde çok mutlu oldum sen üzülme yazamayanlar var yorum
yani son bölümden sonra o bir tokat değil baya bi tokat hakediyor
harikaaaaaaa dvm lutfen cnm cok net ve hic uydurmaca deyil hrika olmus tbrler

oh canıma değsin
süpe rolmuş canım bence bir tokat değil bin tokat hal ediyo devamını bekliyoırum canım...