Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: akıl akıl...gel bu sorulara takıl!...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
+çekirge bir sıçrar iki sıçrar diyerek 3.kez sıçramayı başarırsa 'hat trick'yapmış kabul edilebilirmi? +eger bugün hava sıcaklıgı 'sıfır derece'ise yarın iki kat artacaksa;yarın hava 'kaç derece'olacaktır? +doguştan hem yüzme hem tırmanma ve hemde 'kedi kamburu'olarak tanımlanan çok güzelbir suya atlama stiline sahip olan kediler neden sudan,denizden,havuzdan,filan hoşlanmazlar? +spor programlarında sürekli olarak birbirlerine'sevgili'sıfatıyla hitap eden sunuculkar,yorumcular,sevgililer gününde birbirlerine hediye alırlarmı acaba?_(mesela;bu 14 şubattta sevgili şansal,sevgili ermana ne hediye alacak) 4hayvan hastaneleri kuş gribine yakalanmış bir tavugu veya horozu hasta olarak kabul ederlermi acaba? +eger uçagın kara kutusu jkaza anında parçalanmıyorsa neden uçagın tümü bu kutunun üretildigi maddeden yaplmammaktadır? +sözcüklerde 'sözlük'sözcügünün yer almasına,uzun uzun'sözlüün ne oldugunu anlatılmasına gerek varmı?yani sözlükten ne oldugunu bilmeyen biri,açıp sözlüge bakar mı? +neden çocuklar için üretilen kumbaralarının yüzde 80ni domuz şeklindedir?domuz çokmu tutumlu bir hayvandır yani(ıyyy)? +sık sık su baskınlarına ugrayan şehirlerde veya semtlerde(mesela alibeyköydeki)yaşayan askerlik çagı h,gelen gençler askere'denizci'olarak mı çagrılır? +erkeler 'karı gibi adamsın'lafınabozulurken,kadınlar için 'erkek gibi kadın'benzetmesinden hoşnurt kalırlar? +'yagını yorganına göre'uzatması gerek kişi,yatarken'enine çizgili pijama'mı giymelidir?(ee malum 'boyuna çizgili'uzun gösterir) +berberler niçin hep futboldan lak lak ederler?bu admalra futbolcu olmak isterkes birileri tarafından zorla berber mi yapılmıştır acaba? yorumlarını bekliyorum....
Bu konuyu açacak yer olarak edebiyatı mı buldun?
aybike sena demiş kiBu konuyu açacak yer olarak edebiyatı mı buldun?

katılıyorum Blink1
ben de size katılıyorum Biggrin1
aybike sena demiş kiBu konuyu açacak yer olarak edebiyatı mı buldun?

puhahahahahhah ..................haklı ama Biggrin1Kiki
yorum istemiş tamam yanlış yere açmış olabilir ama Biggrin1 ...
bence çok güzel ve kafa karıştırıcı sorular ...
paylaşım için sağol ...
gerçekten güzellermiş ya paylaşım için sağol..edebiyata da açılabilir aslında kelime oyunu sayabiliriz
bencede yhani moderatör kesiliosunuz siz de insanın başına haklı olabilirsiniz ama cvp yazın önce bir!! gslmiş saol pylaşım için
Puah Süpermiş
sanki böle bi konu vardı diye hatrlıorum ama Blink1
nese saol paylaşım için
Sayfa: 1 2
Referans URL