ARkadaslar asagıdakini ben yazmadım yine bi ky sitesinde aldım orda bi üye bu haberi vermis bende sizlerle paylasiim dedim..
ordaki üyenin yazımıyla:
eet arkadaşalrr...bi sitede haberler bölümünde okudum..kavak yellerinin yönetmeni açıklama yapmış..yazın izmrdeyiz kesnleştii demiş..zaten farkndaysanz,son bölümde de hep onun hazrlıkları yapıldı..mesela hafize aslıya:üzülme kızım snde 10gün snra yanımızdasın ddi..snra ayşe teyzee,minenin okulu bitmedi daha bitncee urlaya gtçz ddi.. ha bi habar daha..ekip bi karar aşmasındaymış halaa..ya sezon fianli hiç yapılmadan direk urlaya gdlcek..yda 2 hafta kadar bi sezon finali yapılcak...çook sewiindiiimmmmmmmmmmm!!!
böyle yazmıs
yorumlarrr???
ewt urlaya gitckler onu anladım ama sezon finali yapmasnlar bnce bn ayrılmak istemiorum kyden paylaşım için tşkler cnm

arkadaşlar bence sezon finali yapsınlar herkez tatile gidecektir ordada izleyen olmazki reytingler hep düşer bence sezon yapsınlar...
Alıntı:arkadaşlar bence sezon finali yapsınlar herkez tatile gidecektir ordada izleyen olmazki reytingler hep düşer bence sezon yapsınlar
bncede
uyrmb demiş kiarkadaşlar bence sezon finali yapsınlar herkez tatile gidecektir ordada izleyen olmazki reytingler hep düşer bence sezon yapsınlar...
san katılıyorum cnm reytingler düşer...
yaaaaaaaaaaaaaaaaaa................sezon finali olmasıııııııııııııııınnnnnnnnnnn........ bn düşceni sanmıorm zatn saolsnlar senaristler biraz azaltm yaptılar.bitmesiiinnn....
final olsun,oyuncular az da olsa derin bi nefes alir rahatlar,sonrada farkli bir motivasyonla yeni sezona baslarlar.ama tek istedigim,o ara uzun surmesin. 2 hafta denmis, eger ki o dogruysa ben cok sevinirim. oyuncular da 2 hafta tatil yaparlar bir yerlere giderler onlar da hava almis olur. sezon finalinden sonra keske cok surmese, yani 2 bilemedin 3 hafta sonra yine baslasinlar.ama bence oda olmayacak gibi birsey. ama resmi bir aciklama olursa lutfen paylasin cunku bu konuyu cok merak ediyorum.nasil gececek benim haftalarim kavak yelleri olmadan???
ve de reytignler duser diyorsunuz,ama lutfen unutmayin ki kavak yelleri gecen sene yaz tatilinden biraz once basladi ve yaz tatili boyuca devam etti,ve de reyting dusmesi gibi birseyin soz konusu kesinlikle olmadi.gecen yaz da herkez kavak yellerine bakiyordu,biz bir evde 10 kisi falan hepberaber izliyorduk.ben reyting' in dusecegine pek inanmiyorum,kavak yellerini sevenler her zaman takip eder.her ne olursa.
muhammed_06 demiş kive de reytignler duser diyorsunuz,ama lutfen unutmayin ki kavak yelleri gecen sene yaz tatilinden biraz once basladi ve yaz tatili boyuca devam etti,ve de reyting dusmesi gibi birseyin soz konusu kesinlikle olmadi.gecen yaz da herkez kavak yellerine bakiyordu,biz bir evde 10 kisi falan hepberaber izliyorduk.ben reyting' in dusecegine pek inanmiyorum,kavak yellerini sevenler her zaman takip eder.her ne olursa.
bencede kavak yellerini izleyenler gerçekten seviyorlarsa tatildede izlerler ki bn ne olursa olsun kaçırmadan izlicem bu yzden izlenir ve reytngler düşmez die düşünüorum tabi herkes izlerse
yani arkadaşlar onları da biraz düşünelim ama demi uzun bir maraton yaşadılar onların da tatile hakkı var ama geri dönecekler

[/youtube]