Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: 56.BÖLÜM:Sevgi Neydi?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3
tüm aslı efecilere gelsin....

aslı da ve efe de denizi karşılarında görünce şok olmuşlardır.deniz ise her şeyden habersiz onalrın yanına doğru yaklaşmaktadır.

deniz:merhaba nasılsınız?
efe:iyiyiz sen nasılsın?
denzi:iyi işte nolsun..

aslı o sırada ne yapacağını bilemez ve hemen oradan ayrılmaya karar verir.ve istanbula gitmekten vazgeçer.

aslı:efe ben gidiyorum.
deniz:aslı bir slm dahi vermiosun.o kadar mı nefret ediosun benden?
efe : deniz şimdi konuşulacak konu diil bunlar sonra hallederiz.
aslı: efe hadi sonra görüşrüz.

aslı gider,efe ise ona onu sevdiğini söyleyemdiği ve bir daha da zor söyleyeceği için bir kez daha yıkılır.

deniz:efe noldu abicim daldın gittin?

efe kendine gelir.

efe:he yok bişi yaw öle yapılacakları düşünüodumda..
deniz:hımmm..hadi gelde bana ben yokken olanları anlat.
efe:bişi olmadı aslında sadece ben dükkan açtım işte o kadar baya da para kazanıorum.anlican üniversite her şey diilmiş..
deniz:wayy kardeşim tebrik ederim seni..bi gün beni de götürürsün artık dükkanına..
efe:tabi götürürüm.hem sen söle bakim hangi rüzgar attı seni buralara??
deniz:mine aradı beni.babasıyla yaşayacağından fln bahsetti..öle konuşurken sizleri ve aslıyı çok özlediğimi anladım ve atlayıp geldimm.ne ii etmişim diil mi?
efe: (içinden: sorma çok ii etmişsin!nerden çıktın sen yaw?)ewt çok ii etmişsin.

der ve o sırada aslıyı gösterir

.aslı düşünmektedir.acaba hala denize karşı bişiler hissedior mudur?yoksa gerçekten kararını vermiş midir?deniz in gelmesibişiyi değiştirmiş midir?o bunları düşünürken içeri ablası girer ve aslı olanları bir bir ablasına anlatır.

canan:aslıcım sen bilirsin?seni etkilemek istemem..kendi kararını kendin vermelisin.
aslı:ewt abla farkındayım ama ne yapacağımı bilmiorum der.

o sırada konuyu değiştirmek için efenin ona verdiği kolyeyi ablasına gösterir ve çocukluklarındaki o konuşmaları anlatır..anlatırken gözlerinin içinin nasıl parladığını ablası görmüştür ama aslıya çaktırmamıştır ve onu yalnız bırakmaya karar verir..

akşam olduğunda denizin ısrarıyla efe aslıyı aramaya karar verir.

efe:alo aslı nerdesin yaw bi gittin hala yoksun ortalıkta?
aslı:efe yalnız kalmaya ve bi karar vermeye ihtiyacım var.lütfen bi süre beni arama olur mu?
efe(üzgün bi şekilde):tmm aslı sen nasıl istersen.
aslı:saol efe hadi görüşürüz.

deniz:noldu efe ne dedi?
efe:biraz yalnız kalmaya ihtiyacı varmış bi süre arama dedi.bende tmm dedim.
deniz:hımm..(üzülür)
efe:noldu deniz üzüldün mü?
deniz:ewt abicim.baksana beni görmek dahi istemio.
efe: dur yaw sende hemen gelip boynuna mı atlamalıydı.tabi bi süre yalnız kalıcak.
(efe burda denize çok sinirli bakmıştır.)
deniz:tmm efe nie bu kadar kzıdın anlamadım.bende öle olmasını beklemiodum ama en azından konuşur die tahmin etmiştim.baksana bugün yanımızdan hemen gitti.

saat çok geç olmuştur ve aslı yatar.

yatağında dönüp durmaktadır.ne yapacağına karar vermelidir.

ertesi gün ayşe hanımlara kaza haberi gelmiş onlarda hemen aslılara haber vermiştir.aslıda hemen efeye sölemiştir.hastanede buluşurlar.denizde efeyle gelmiştir.ama aslının yanlış anlamaması için bir kenarda beklemektedir.

efe:noldu aslı nolmuş mineye?
aslı:bende bilmiorum.sabah ayşe teyze aradı.mineler kaza yaotı dedi.bizde hemen hastaneye geldik.
efe:nasıllarmış bari?
aslı:emniyet kemerleri bağlı olduğundan ii sıyrılmışlar kazadan küçük sıyrıklar varmış sadece..
efe:hımm..ii o zman..

akşam olduğunda cananla aslı konuşmaya başlarlar..canan aslının hem kazayı unutması hem de bu aşk üçgenini birazcıkta olsa unutması için ona sorular sormaya başlar..

canan:e minik fare ben yokken neler yaptın istanbulda?
aslı:ne yapalım abla okul-dükkan-ev arasında gittim geldim..
canan:ne yani başak bişi yapmadın mı?
aslı:umutu-elifi anlatır ..tabi devamında doğal olarak dans gecesinden bahseder..efeyle danslarını anlatır..alpe beye oynadıkları oyunu anlatır..sapancadaki evde olanları anlatır..
yani aslı hep efeden bahseder.
canansa o sırada aslının efeden nasıl bahsettiğini fark eder.ve karışmamaya karar versede dayanamaz ve..

canan:aslı?
aslı:efendim abla noldu?
canan:farkında mısın aslı deminden beri efeden bahsediosun?
aslı:yoo ben istanbulda olanlardan bahsediorum..
canan:ama istnabulda efeyle olanlardan bahsediosun..süreklio var anlattıklarında..
aslı:abla sen ne diosun yaw??(sinirli bir şekilde)
canan:bak aslıcım seni etkilememek için bir şey demicektim ama dayanamicam..sen efeyi seviosunn..sürekli ondan bahsediosun..ondan bahsederken gözlerinin içi gülüo..yüzünde sürekli tatlı bi gülümseme oluo..
aslı:abla saçmalıosun lütfen bu konuşmayı daha fazla uzatmayalım..
canan: sen bilirsin cnm..
aslı:ben yatmaya gidiorum..ii geceler..

aslı yatmaya gider ama hiç uykusu yoktur..sürekli yatağında döner durur..düşünür düşünür..istese de istemesede aklına efeyle yaptıkları gelmektedir..tam o sırada alp beyin sölediği aklına gelir ''ben sizin sölediklerinizi diil sölemediklerinizi gördüm''.. düşünmemeye çalışır..ablasının sözlerinin etkisinde kaldığını düşünür..bunun için denizle olan birlikteliğini hayal eder..ama yapamaz ona yaptığı ihanet aklına gelir..daha fazla dayanamaz ve yatar...

aradan bir hafta geçmiştir..aslı bu arada hiç dışarı çıkmamıştır..bir kere çıkmıştır o da mineyi ziyaret amaçlıdır..onda da efeve denizle karşılaşmamak için elinden geleni yapmıştır..

efe ile deniz ise denizin ısrarıyla denizlerin evinde kalmaktadırlar..ikiside aslıyı düşünmektedir..aslı ikisinide aramamıştır..deniz efeden aramasını rica etsede efe yalnız kalmak isitio aramayalım diyerek işin içinden sıyrılmaktadır..

aslı artık kararını vermiştir ve artık açıklaması gerektiğini düşünür..

bi akşam ikiside yemek yicekken denizin telefonu çalar...

efe: deniz telefonun çalıo..
denzi: (deniz o sırada mutfaktadır)tmm geldimm..
efe:tmm ..

efe o sırada dayanamaz ve kimin aradığını merak edip tele bakar..arayan aslıdır..efenin başından aşağıya kaynar sular dökülür..o sırada deniz gelir teli açar..

deniz:alo aslı
aslı: deniz hemen sahilde bululmamız gerekio gelebilir misin?
deniz:tabi aslı hemen geliorumm..
deniz:aslı beni sahile çağırıo efeIcon_smile
efe:hımm.. ii demekki bişiler konuşcak seninle..
deniz:ewt inş barışcaz..
efe:inş(yüzünde acı bir gülümseme)

deniz bir koşu sahile gider..aslı orada denizi beklemektedir..

aslı: deniz hoşgeldin..konuyu uzatmadan konuşmaya başlicam..
deniz:tmm aslı seni dinliorumm..
deniz:cd yi izledim teşekkür ederim..ama benden seni affetmemi bekleme..bunu kendime de sevdiğim kişiye de yapamam!!
deniz:ne sevdiğin kişi mi?
aslı:ewt benim deliler gibi sevdiğim biri var ve onunla beraber olmak istiorum..
deniz:aslı sen beni seviosun, biz birbirimizi sevioruz..
aslı:hyr deniz sen beni sevmedin sevsydin bana ihanet etmezdin..
denzi:lütfen aslı bana bir şans daha ver..
aslı: sen bir şansı daha haketmiorsun deniz...bu iş bitti kabullensen çok ii olucak..
deniz:aslı bi anlık hataydı affet beni..
aslı: deniz lütfen konuyu daha fazla uzatmayalım..ben gidiyorum..
deniz:aslı lütfen..

aslı o sırada çoktan kalkmış gidiyordur..içinde minicik bir üzüntü bile yoktur..aksine üstünden kocaman bi yük kalktığını düşünerek daha mutludur..

deniz ise sahilde gece boyunca oturur..sabah efe uyandığında denizi görmeyince korkar ve denizi beklemeye başlar..kısa bir süre sonra deniz eve gelir..bitmiştir..efeye olanları bir bir anlatır..efe bir yandan sevinir bir yandan da üzülür çünkü aslının sevdiği kişi kimdir ?acaba o mudur yoksa başkası mıdır?ya da denzi kandırmak için böle bi yalan mı sölemiştir?..
efe bunları düşünürken denizde kendi kendine ertesi gün gitmeye karar vermiştir..

akşam olduğunda efe aslıyı aramaya çalışır ama bir türlü cesaret edemezz..tam telefonu eline aldığında aslı arar..efe ilk önce çok şaşırır ne yapacağını bilemez ve en sonunda açar..denizde o sırada lavaboya kalkar ve efenin telefonuna kulak misafiri olur..

aslı:alo efe
efe:aslı noldu hayırdır?
aslı:efe seninle konuşmam gerekio hemen bizim iskeleye gelir misin?
efe:tabi gelirim aslı..
aslı:ama lütfen denize söleme..
efe:tmm aslı merak etme..

efe teli kapatır ve dışarı çıkmaya hazırlanırken denizle karşılaşır..

deniz:hayırdır efe?
efe:hiç abim çağırıo da onun yanına gidiomm..
deniz:hımm(yalan olduğunu anlar tabi)
efe: seni uyandırmak istemediydim..
deniz:tmm sen git..
efe:tmm

efe yola çıkar ve aslının yanına gider..aslı onu bekliyordur..ve aslıyla buluşurlar..denizde efe yalan sölediği için onu takip eder ve aslı ile buluştuğunu görür..ve bir kenarda onları izlemeye başlar..

efe:aslı noldu,nie çağırdın beni bu saatte?
aslı:efe sana bişi sölemem lazım...ama sözümü kesme olur mu?
efe:tabi aslı seni dinliorum..
aslı:efe ben çok düşündüm ve kararımı verdimm..sevginin,sevmenin ne olduğunu düşündümm,benim için ne ifade ettiğini düşündüm ve karar verdimm..
efe BEN SENİ ÇOK SEVİORUM..ben bunu anladım..
efe:aslı sen ne dediğinin farkındasın di mi?
aslı:ewt hemde hiç bir şeyden bu kadar emin olmadan söylüyorum bunları..
efe:aslı bende sana bunu sölicektim eğer deniz gelmeseydi ben o gün sana SENİ DELİLER GİBİ SEVDİĞİMİ sölicektimm..

efe mutluluktan aslıyı kucağına alır ve bir süre döndürür..

aslı: dur efe dur başım döndü..
efe:çok mutluyum aslı ben ne kadar mutlu ettiğini bilemezsin..
aslı:bende çok mutlyum efe..

bu konuşamadan sonra kısa bir bakışma olur ve aslının da efenin de rüyasında gördüğü o öpüşme sahnesi gerçek olur..onlar bunları yaşarken deniz ise ne gördüğünün farkına varmaya çalışmaktadır....

arkadaşlar imlaya pek dikkat edemedim kusura bakmayın..inş beğenirsiniz...
darkness_way aslı&efeyi destekleyenler için çok güzel olmuş
fakat benim için değil.ama merak etme aslı ve efenin beraber olmasını isteyenlerde var.onlar senin senaryona kesinlikle süper yorumunu vereceklerdir.emeğin için teşekkürler.bu arada imlanda fena değil
dangerece demiş kidarkness_way aslı&efeyi destekleyenler için çok güzel olmuş
fakat benim için değil.ama merak etme aslı ve efenin beraber olmasını isteyenlerde var.onlar senin senaryona kesinlikle süper yorumunu vereceklerdir.emeğin için teşekkürler.bu arada imlanda fena değil

ay arkadaşım sna nasıl teşekkür etsem azdır ilk senaryomdu beğenmene çok sevindim..her nekadar efe ve aslıyı desteklemesende yorum yazman bile beni çok mutlu etti BlahBlah03
asıl gerçek yorumu aslı&efecilerden alacaksın.benim yorumum genel bir yorum.
ben eskiden aslı denizciydim şimdi hiçbiri ama gerçekten bayıldım senaryona aslında dizi böyle devam etse kötü olmaz Biggrin1 (İlk senaryon olduğuna inanamadım çünkü süper yazmışsın X1 )
aslıcı_zeyno demiş kiben eskiden aslı denizciydim şimdi hiçbiri ama gerçekten bayıldım senaryona aslında dizi böyle devam etse kötü olmaz Biggrin1 (İlk senaryon olduğuna inanamadım çünkü süper yazmışsın X1 )

çok teşkkürler cnm ilk olduğu için çok özen gösterdim beğenmene çok sevindimContent
dangerece demiş kidarkness_way aslı&efeyi destekleyenler için çok güzel olmuş

katiliyorum eger asli&deniz ci gibi yazarsan daha cok yorum alirsin ama yinede sen bilirsin
dangerece Yazan:
darkness_way aslı&efeyi destekleyenler için çok güzel olmuş

ev ya bende katılıyorum çünkü bende aslı denizciyim
sanırım bu selvi boylum al yazmalım tadında bi senaryo olucak...orda da asya diyo ya sevgi neydi sevgi emekti falan
çok emek vermişsin ellerine sağlık canım güzel olmuş Icon_smile
Sayfa: 1 2 3
Referans URL