28.06.2008, 11:10 AM
Herkesin cilt tipi farklıdır.Mesela benmki karma yani T tipi 
biraz kendimi size şikayet edeyim...
Yüzümde ergenlik döneminden kaynaklanan SiviLceler baş göstermeye başladığı zaman elimi yüzümden hiç çekmezdim.Hatta insanlardan utanırdım.Dışarı cıkmaya cesaretim ollmazdı.Benim doktorum annem oldu.
iLk önce sunu unutmayın insanın doktoru kendisidir...Onları unutmamanın yanında bide sunları unutmayın

1-Beslenmeye dikkat!: Aman haa En önemLi etkennnn.
oturuğ sabahtan akşama kadar cikolata yerseniz CoLa içerseniz sağlıksız ve yağlı yemkeler yerseniz Kusura bakmayında o Sivilceler zor gecer ilk Adım beslenme ve temizlikten başlar.
2-İyi dinlenin: En iyi güzellik kürü uyku. Stresten uzak bir ortamda dinlenebilmek çok önemli. Özellikle gecede en az 7-8 saat uyumak şart. Uykunun hormonal aktiviteyi düzenlediği herkesçe biliniyor.
Kimimiz sivilcelerini çıkmadan içindeki kapsül dediğimiz beyaz renkli sıvvı oluşmadan sıkmaya calışır.Çok yanlışşşşş
sivilceye hiç dokulmaması gerekir
3-Ellerinizi yüzünüzden çekin: Cilde zarar vermeksizin yok edilebilecek siyah noktalardan farklı olarak, kançıbanları asla sıkılmamalı. Aksi halde, iltihaplı enfeksiyon, ardında bir yara ve iz bırakarak yayılabilir. Şayet iLLaki sıcağım diyyosanız pecete kullanın çıkan intihabı yüzünüzde bi yere bulaştırmayın...
4- Uzmana görünün: Kış gelip de akneler belirmeden önce mutlaka dermatologunuzla görüşün. Çünkü, yaz aylarında kuruyup hassaslaşan cildiniz, tatil öncesinde uyguladığınız akne tedavisini tekrarlamanızdan zarar görebilir
KabuL edin kimse tuaf kokan içinde ne olduğu belli olmayan bitki çaylarını sevmez.Ama o sevmediğimiz bitki çayları sivilceleri geciriyormus.
5-Bitki çayları da işe yarıyor: Her gün organizmayı temizleme özelliği taşıyan bir bitki çayı içmek cildinize faydalı olacaktır. Özellikle ıhlamur ve rezene içeren çayların çok yararını görürsünüz.
bunu yazarken hem sizin için kücük bi arastırma yaptım Güzellik uzamanı olan annemden yapmamız gerekenlerı sordum ve kendi tecrübelerrimi yazdım beğenirsiniz umarım

biraz kendimi size şikayet edeyim...
Yüzümde ergenlik döneminden kaynaklanan SiviLceler baş göstermeye başladığı zaman elimi yüzümden hiç çekmezdim.Hatta insanlardan utanırdım.Dışarı cıkmaya cesaretim ollmazdı.Benim doktorum annem oldu.iLk önce sunu unutmayın insanın doktoru kendisidir...Onları unutmamanın yanında bide sunları unutmayın

1-Beslenmeye dikkat!: Aman haa En önemLi etkennnn.
oturuğ sabahtan akşama kadar cikolata yerseniz CoLa içerseniz sağlıksız ve yağlı yemkeler yerseniz Kusura bakmayında o Sivilceler zor gecer ilk Adım beslenme ve temizlikten başlar.2-İyi dinlenin: En iyi güzellik kürü uyku. Stresten uzak bir ortamda dinlenebilmek çok önemli. Özellikle gecede en az 7-8 saat uyumak şart. Uykunun hormonal aktiviteyi düzenlediği herkesçe biliniyor.
Kimimiz sivilcelerini çıkmadan içindeki kapsül dediğimiz beyaz renkli sıvvı oluşmadan sıkmaya calışır.Çok yanlışşşşş
sivilceye hiç dokulmaması gerekir3-Ellerinizi yüzünüzden çekin: Cilde zarar vermeksizin yok edilebilecek siyah noktalardan farklı olarak, kançıbanları asla sıkılmamalı. Aksi halde, iltihaplı enfeksiyon, ardında bir yara ve iz bırakarak yayılabilir. Şayet iLLaki sıcağım diyyosanız pecete kullanın çıkan intihabı yüzünüzde bi yere bulaştırmayın...
4- Uzmana görünün: Kış gelip de akneler belirmeden önce mutlaka dermatologunuzla görüşün. Çünkü, yaz aylarında kuruyup hassaslaşan cildiniz, tatil öncesinde uyguladığınız akne tedavisini tekrarlamanızdan zarar görebilir
KabuL edin kimse tuaf kokan içinde ne olduğu belli olmayan bitki çaylarını sevmez.Ama o sevmediğimiz bitki çayları sivilceleri geciriyormus.

5-Bitki çayları da işe yarıyor: Her gün organizmayı temizleme özelliği taşıyan bir bitki çayı içmek cildinize faydalı olacaktır. Özellikle ıhlamur ve rezene içeren çayların çok yararını görürsünüz.
bunu yazarken hem sizin için kücük bi arastırma yaptım Güzellik uzamanı olan annemden yapmamız gerekenlerı sordum ve kendi tecrübelerrimi yazdım beğenirsiniz umarım