Kavak Yelleri

Tam Versiyon: YiğiT EvqaR RöPöRTaJ
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
En Büyük HayaLim İyi Bir Yönetmen OLabiLmek !

AbLam DeğiL Arkadaşım qibi..!!

YönetmenLiği seçmek istemenizde abLanızın Demet Evgar'ın bir etkisi oLdu mu ?
Evet bu isteğimi abLamın oyuncu oLması perçinLedi.Hep setLerine gidiyordum "Bir Gün Bu İşi Ben YapmaLıyım" dedim.AbLamda çok sevindi bu kararıma...
NasıL bir iLişkiniz var peki ?
AnLatmak zor ! AbLa kardeşten çok arkadaş gibiyiz.Ama arada abLa oLuyor bende kardeş !
Kavak YeLLeri'nin kadrosuna yeni girdiniz.iLgi nasıL ?
Diziye başLadığım zamn bir çok kişi büyük bir iLgiyLe karşıLaşacağımı söyLemişti.
Ama ben bu kadarını bekLemiyordum.Sonra şuna inandım:Ben değiLde başka birisi geLmiş oLsaydı kadroya,yine aynı iLgiyi görecekti.Çünkü oyuncuLuk yeteneği oLmayan bir çok insanı sadece tipi düzgün oLduğu için eL üstünde tutuyorLar.Çokda fazLa sıkıLmıyorum.PeLin (Karahan) ya da Dağhan (KüLegeç) gibi bir noktada oLmadığım için biraz daha rahatım.

MODAYI TAKİP ETMEM

Bu iLgi Tv'nin sihrinden mi kaynakLanıyor ?
Tabii...İnternet oLmasaydı da bu diziLer bu kadar çok izLenmezdi.TeknoLoJinin büyüsünden kaynakLandığını düşünüyorum.
AsLında yönetmen oLmak istediğiniz doğru mu ?
İyi bir yönetmen oyuncuLuktan anLamaLıdır.Oyuncuya nasıL bir roL vermesi gerektiğini biLmeLidir.OyuncuLuğu bundan daha iyi anLayamazdım.
ArkadaşLarınızdan nasıL tepki aLıyorsunuz ?
Ben ManisaLıyım 2 sene önce geLdim buraya.Küçük bir yerden geLip böyLe bir dizide oynuyor oLmam onLar için şaşırtıcı tabii.BenimLe gurur duydukLarını söyLüyorLar.Buda hoşuma gidiyor.
OyuncuLuk dışında neLer yapıyorsunuz ?
Fotoğraf çekiyorum,Beşiktaş'ta baLık tutuyorum.
KonserLeri takip ediyormusunuz ?
FazLasıyLa... Travis,BJörk,MetaLLicia.Hiçbirini kaçırmayacağım.MüzikLe aram iyidir.
Modayı takip edermisiniz ?
Hayır.Çok rahat ve spor giyinirim.

Kaynak Seventeen Derqisi arkLar X1
sagol ÖZGEMCİM(:
ay bi ısınamadım şu yiğite de umuta da gitti....Dayak6du
hemen almalıyım dergiyiiiBiggrin1
Referans URL