30.06.2008, 07:56 PM
56. Bölüm
Deniz: Merhaba!
Efe: Deniz...
Deniz: Çok şaşırmışa benziyorsun istersen gidebilirim...
Efe: Yok canım sadece beklemiyorduk.. Dimi Aslı?
Aslı: Hııı..
Efe: Gel bi sarılalım çok özlemişim seni...
Sarılırlar.
Aslı: Ben gideyim Efe sonra ararım seni..
Der ve hızla uzaklaşır... Aslı artık Deniz' i unuttuğunu sanıyordur bu yüzden Efe'ye gidiyordur. Fakat Deniz'i hiç beklemezken birden karşısında görünce kafası karışmıştır. Acaba Deniz'i unuttuğunu söyleyerek kendini mi kandırıyordur?
o bunları düşünürken:
Deniz: Eee kardeşim hayat nasıl gidiyor?
Efe: Naslı olsun Deniz oğlan. Sen gittikten sonra her şey çok değişti...(der kızgın ve kırgın)
Deniz: Ne demeye çalışıyorsun Efe?
Efe: Neyse konuşmayalım bnuları sen burdasın ya...
Deniz: Neyse ben gideyim biraz dinleneyim.. Akşam buluşur muyuz? Hem Aslı'yla da konuşamadım. Umarım benimle konuşur..
Efe: Sen ne diyorsun ya? Aslı'nın senin boynuna atlayıp seni çok seviyorum demesini mi?
Deniz: Tabiki de hayır ama onun en azından şimdilik arkadaşlığını kazanmaya çalışacağım...
Efe: Peki o zaman akşam görüşürüz ben Aslı' ya söylerim.
Deniz: Çok sağol kardeşim.
Aslı kendini sahilde yürürken bulmuştur.. Hala düşünüyordur.. Acaba kalbine göre mi hareket etmeliydi, yoksa mantığına mı güvenmeliydi?
Efe- Aslı
Efe: Alo, Aslı.
Aslı: Efendim Efe.
Efe: Biz biraz dolaşacağız akşam sen de gel istersen..
Aslı
gelecekse ben gelmeyeyim...
Efe: Yani Deniz'le hiç mi konuşmayacaksın?
Aslı'nın cevabı yarın... Yorumları bekliyorum gelmezse devam etmem...
Deniz: Merhaba!
Efe: Deniz...
Deniz: Çok şaşırmışa benziyorsun istersen gidebilirim...
Efe: Yok canım sadece beklemiyorduk.. Dimi Aslı?
Aslı: Hııı..
Efe: Gel bi sarılalım çok özlemişim seni...
Sarılırlar.
Aslı: Ben gideyim Efe sonra ararım seni..
Der ve hızla uzaklaşır... Aslı artık Deniz' i unuttuğunu sanıyordur bu yüzden Efe'ye gidiyordur. Fakat Deniz'i hiç beklemezken birden karşısında görünce kafası karışmıştır. Acaba Deniz'i unuttuğunu söyleyerek kendini mi kandırıyordur?
o bunları düşünürken:
Deniz: Eee kardeşim hayat nasıl gidiyor?
Efe: Naslı olsun Deniz oğlan. Sen gittikten sonra her şey çok değişti...(der kızgın ve kırgın)
Deniz: Ne demeye çalışıyorsun Efe?
Efe: Neyse konuşmayalım bnuları sen burdasın ya...
Deniz: Neyse ben gideyim biraz dinleneyim.. Akşam buluşur muyuz? Hem Aslı'yla da konuşamadım. Umarım benimle konuşur..
Efe: Sen ne diyorsun ya? Aslı'nın senin boynuna atlayıp seni çok seviyorum demesini mi?
Deniz: Tabiki de hayır ama onun en azından şimdilik arkadaşlığını kazanmaya çalışacağım...
Efe: Peki o zaman akşam görüşürüz ben Aslı' ya söylerim.
Deniz: Çok sağol kardeşim.
Aslı kendini sahilde yürürken bulmuştur.. Hala düşünüyordur.. Acaba kalbine göre mi hareket etmeliydi, yoksa mantığına mı güvenmeliydi?
Efe- Aslı
Efe: Alo, Aslı.
Aslı: Efendim Efe.
Efe: Biz biraz dolaşacağız akşam sen de gel istersen..
Aslı
gelecekse ben gelmeyeyim...Efe: Yani Deniz'le hiç mi konuşmayacaksın?
Aslı'nın cevabı yarın... Yorumları bekliyorum gelmezse devam etmem...