Kavak Yelleri

Tam Versiyon: Efe'nin Durumu
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Ben gçen yaz heygirl dergisi almıştım bugün karıştırırken çok güzel bir sayfa buldum
Başlığı şu:
"Kalbini Sıkıştırma Aşkzade Olma"
Burda işte birçok durum var bu durumu anlatıyor ve ne yapacağını söylüyor
Örnein "aldatıldın" "o,senden çok büyük" "pişmansın onu geri istiyosun" gibi 10 tane durum var
Efe'nin durumuda 5.durumda verilmiş:
"En yakın arkadaşına aşık oldun"
O en yakın arkadaşın.Daha doğrusu arkadaşındı.Ne olduysa oldu,ateşle barut yanyana durmaz misali,içinde bir aşk alevleniverdi.İyi ama şimdi ne yapacaksın?Onun arkadaşlığını kaybetmek istemiyorsun,yalnızca dost olarak kalma da istemiyorsun...
BUNLARI DENE
- "Onunla arkadaş değilde,sevgili olursak nasıl bir ilişkimiz olur,diye düşün.

- "Onun sana karşı hisleri arkadaşça mı,yoksa o da senden hoşlanıyor olabilirmi?Bu soruya cevap ara.

- "Bir muhabbet açarak,onun arkadaşlıkların aşka dönüşmesi konusundaki düşüncelerini öğrenmeye çalış.

Bu kadar
Evet ne diyosunuz arkadaşlar???
güzelmiş yani de diyim cnm..pylşm için sağol...
Ben Efe'yi sevdiğim için birşey diyemiyorum Biggrin1
Paylaşım için sağollBiggrin1
hmmm paylaşım için sağol güzel bir paylaşım ama aslıyla efe olmazki benceeee olmasında zatennn Biggrin1
"Onun sana karşı hisleri arkadaşça mı,yoksa o da senden hoşlanıyor olabilirmi?Bu soruya cevap ara.

oda bunu yapıyo zaten..
esra sana katılıyorum
bence esraya katiliyorum ama .".Bir muhabbet açarak,onun arkadaşlıkların aşka dönüşmesi konusundaki düşüncelerini öğrenmeye çalış."dusuncesi de fena degil bence..ben asli & deniz taraftari olsam bile..DAWSON's CREEK--dizisinde de aslinin efe ile beraber olmasi insanin kafasini karistiriyo iste.
Referans URL