Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: bu da benım senaryomm ltfen bkınn =)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3
56.bölüm

evet deniz gelir ve aslı ile efeyi görür efe tam aslıya acılmayı düsüncekken vazgecer cünkü denizi görmüstür bunu kardesıne yapamayacagını bir kez daha anlar ardından aslı bi an ablasının dediklerini hatırlar kalbinin sesini dinler ve denize kosar sarılırlar sonra deniz efeye gel kardesim sarılalım der ücü sarılır Icon_smile sonra efe, ben sizi yalnız bırakayım der aslında bunu icten dememistir deniz , aslı bni affetttinmi diye sorar aslı da evet der sarılırlar Icon_smile daha sonra ücü istanbula geri döner bu arada mine ve ailesi trafık kazası gecirmistir ordan gecen bir adam onları görür ve hemen hastaneye kaldırır ücünün de durumu iyiye gider =) daha snra adam minenin telefonundan anneannesini arar ve haber verir osman bey ve karısı hemen oraya gelirler

sonra istanbula gelen efe aslı deniz tekrar birlikte olurlar efe artık aslıyı unutmaya calısıyodur [aslının denizle cok mutlu oldugunu da görür]karsısına cok iyi cok güzel bir kız cıkar ve onunla sevgili olur =) sonra aslıyla deniz tekrar cıkmaya baslar birlikte mutlulardırrr =)

yorumları bklıyorummmm
hiç diyolog fln yok final gibi olmuş bu
devam kuzucum süper olmuş
yani benim öle yazdığıma bakmayın cnm güzel olmuşta diyolog yok
saolunnnn kuzucmm ve deniz_ebru_aslı
çok gsl cnmm...
ya bana deniz_ebru_aslı demeyin ya benim ismim var !!!
serhan deyin bana ebru bnm göbek adım ben serhan ismini beğenmediğim için ebru yazmıştım ama sonra pişman oldum çünkü benim ismim serhan yani göbek adıyla fln olmaz neyse yani uzun lafın kısası siz bana serhan deyin :/
tmm ozaman serhan gü<el olmuş devamını eklersen seviniriz...
diyalog yok ama yinede güzel olmuşl
çok güzel olmuş ama çok kısa ve final gibi olmuş
Sayfa: 1 2 3
Referans URL