Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: 14 temmuz 2008
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Bir ilişkinizde, arkadaşınızı savunurken göstereceğiniz eleştirel tavır, uzun sürecek yeni sorulara yol açabilir. Arkadaşınızı savunduğunuz konusunda kuşkulara yaratabilirsiniz. Can sıkan nostaljiler içine girebilirsiniz. Geride kalmışlarla ilgili bazı söylentiler kulağınıza gelebilir ve canınız sıkılabilir. Söylenenler ve yapılanların zaman zaman dengesizlik göstermesi kapanmış defterleri yeniden açabiliyor.

Aşk Yaşamı: Bugünler içinde sürpriz karşılaşmalar artabilir. Adım atmayı denemelisiniz. Ondan beklediğiniz adım, gecikebilir. Karşılıklı koşulları kıyasladığınızda ilk hareketin size düştüğünü göreceksiniz.

İş Yaşamı: Bugünlerde yeni dayanışmalar söz konusu. Yakın bir arkadaşınızın desteği sizi çok etkileyecek. İddialı ve hırslı olmanıza rağmen, düzgün ilişkiler söz konusu olduğunda geri çekilip teslimiyetçi olabiliyorsunuz.

Para Durumu: Bol para harcamak istiyorsunuz, ama bugünlerde böyle hercailikler pek mümkün görünmüyor. Birikim anlamındaki pişmanlıklarınız, gelecek günlerin olumlu anlamda tetikleyicisi olabilir.

Dikkat: Karşı çıkışlarınızı bazı durumlarda çok dolaylı yollarla yapıyorsunuz. Anlaşılma güçlüğü çekilen ve bu nedenle de geri adım atmanıza neden olabilen davranışlarınız var.
Referans URL