Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: öğrenci efsaneleri
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
ODTÜ Felsefe ögrencilerini en çok zorlayan hocalardan biri yillik olan
dersinin final sinavinda sinifa gelmis ve sinav sorusu olarak tahtaya,
"Why" (Neden) yazmis. Ögrenciler ilk önce ne yazacaklarini sasirmsilar,
sonra herkes bir seyler yazmaya baslamis.Yalniz bir ögrenci, sinavin ilk
dakikasinda kagidini teslim etmis. Ögrencinin cevabı da soru gibi kisaymis:
"Why not" (Neden olmasin ki) Bu ögrenci sinavdan "100" almis.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Ayni hoca baska bir sinavda "risk nedir" diye soruyor. Yine bir ögrenci
sinavin ilk 10 saniyesinde teslim ediyor kagidini. Kagidin üst kisminda
sadece isim-soyadı yaziyor, gerisi ise bombos beyaz yaprak. En altta ise
"iste risk budur" diye yaziyor. Ve sonuçta da siniftaki en yüksek notu
aliyor.

Hocanin bir sonraki sinavinda yine "Risk nedir" sorusuyla karsilasan
ögrencimiz tekrar bos kasit verince bu sefer 0 aliyor. Tabii kosa kosa
hocaya gidip sebebini soruyor. iste cevap: "Ayni sartlar altinda, ayni riski
iki kere almak aptalliktir!"
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu tür ögrenciler ve degerlendirmeler Hukuk Fakültelerinde yok mu? Elbette
var. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde Hocanin biri sinavda, o
günlerde devam etmekte olan bir davanin detaylarini vermis ve sonucun ne
olacagini sormus. Tabii, bütün ögrenciler ha babam, de babam, sayfalarca
yazmaya baslamsilar. Ama bir ögrenci kagidini sinavin ilk dakikasinda
vermis. Ve buna ragmen 100 almis. Ögrencinin yaniti tek cümleymis:
"Devam eden dava hakkinda yorum yapilamaz"
hoca aliyor birtane sandalyeyi sinifın önüne koyuyor bu sandalyenin burda olmadıgıni bana ispat edin diyor,millet haril haril yazarken bizimkisi kalkiyor veriyor kagidini 2 dakka sonra, 100aliyor.(hiç beklemiodunuz di mi) cevap olarak arkadas : ''hangi sandalye ???'' yazmıs...
dört kafadar sinava girmemisler, sonra hocaya gelip bir yalan uydurmuslar, "biz sehir disindan geliyorduk, arabanin tekeri patladi geç kaldik" böyle böyle hocanin kafasinin etini yemisler sonunda hoca tamam demis. "Gelin sinav yapicam sizi". Bunlari anfinin dört bir kösesine oturtmus, ellerine de birer bos kagit vermis. "yazin" demis "arabanin hangi tekeri patladi"
dört kafadar sinava girmemisler, sonra hocaya gelip bir yalan uydurmuslar, "biz sehir disindan geliyorduk, arabanin tekeri patladi geç kaldik" böyle böyle hocanin kafasinin etini yemisler sonunda hoca tamam demis. "Gelin sinav yapicam sizi". Bunlari anfinin dört bir kösesine oturtmus, ellerine de birer bos kagit vermis. "yazin" demis "arabanin hangi tekeri patladi"
valla bu hoca çok akıllıymış ama öğrencilerde baya akıllıymış ha

bravo hoca tuttum seni.. hayat bilgisindede vardı bu sahne Biggrin1
bunu bnde bılıom bızede hoca anlatmıstı yanı hocaları kımse kandırazmaz demeye calısıodu köftehor hehehehehe
[/color]ya bişe daha solıım bu karma puan meselesı var ya o ne oluo ya bnm sıfır ya
harbi ya bu karma pu an ne benimde 0Blink1
benim sıfır ne tesadüfffBiggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1
benim de sıfır nası yükseltiriz
şeyda ben sana 3 puan verdim en yüksek oydu ok?
arkadaşlar daha önce forumlarda takıldıysanız rep puanı die bişey görmüşsünüzdür. karma puanı da onunla aynı şey sanırım..
Referans URL