Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: Başak- Günlük Fal
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
22 Temmuz 2008
Yeni bir iş teklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı. Böylece toplum yaşamına ve aşka epey zaman kalacak. Duygusal yaşantınız da bu yüzden hareketlenebilir. Tatil planları yapabileceksiniz. Bu da size iyi gelecek. Fakat gece hayatından uzak durmaya çalışın. Bu sizin sağlığınızı hiç de iyi etkilemiyor.
23 Temmuz 2008
İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz. Sevdiğinize uymaya çalışın, anlamsız kıskançlıklar ve kaprislerle onu üzmeyin. Onun değerini sonradan anlarsınız. Ruhsal durumunuza dikkat edin. Depresyonlardan kaçının.
23 Temmuz 2008

Kıskançlık ay bıktım ben bıktım o bıkmadı zx Üzülmüom da sıkıldım zx Biggrin1 ama seven insan kıskanır Tongue1
ya işte benim değerimi anla İso'm Tongue1 Ben onlara benzemem Tongue1 Allah korusun ne depresyonu Tongue1
Referans URL