Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: 14'üncü çocuğuna hamile...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
37 yaşında olmasına rağmen 13 çocuğu var. 7 ay önce doğuran anne şimdi yine hamile. İngiliz Joanne Watson bundan 7 ay önce 13'üncü çocuğunu dünyaya getirmişti. İngiltere'de alışılmadık kadar kalabalık bir aileye sahip olan Watson şimdi 14'üncü çocuğuna hamile olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi.

Üç aylık hamile olan 37 yaşındaki kadın, "Hamile kalmayı seviyorum. Ayrıca çok şanslıyım; hamilelikten hemen sonra çok kolay bir şekilde kilo veriyorum ve doğum sonrası ağrı çekmiyorum" dedi. Evin babası 42 yaşındaki John Watson da kalabalık bir aileye sahip olduğu için çok mutlu. John, "Kendimi dünyanın en mutlu babası olarak görüyorum. Bütün çocuklarım çok sağlıklı ve ayrıca karım da bu kadar doğuma rağmen hala çok çekici" dedi.

[Resim: 13cocuk2.jpg]

14'üncü çocuğunu doğurmaya hazırlanan Joanne Watson, "Çocuk dünyaya geldiğinde bu son diyorum ama biraz zaman geçtikten sonra yeniden hamilelik elbiselerimi özlüyorum. Bu aşamada hamilelik elbiselerimi emekliye ayırmaya hiç niyetim yok" şeklinde konuştu.
bu ne ya omaz artık çoçuklarına da kendinede zarar yani kendi mutlu ama büyüyünce çoçukları mutlu olur mudüşünün [color=#FF4500]
öğretmen soruyo: kaç kardeşsiniz??
çock:13 ama 14 yolda Icon_smileBiggrin1Biggrin1 komik diğil mi ama
Oha ! Biggrin1 hepside kız .. ((: Paylaşım için sağoL.
offf 14 çocuk yanasıl böle bişe olabiliranlamıyorum nneyse p. için saol
Puah Puah Puah
diyicek bir kelime yok
yani 14 tane
ve 37 yasında
nasıl doğurmuş her halde her yıl bir tane doğuruyor
töbe töbe Biggrin1

Puah Puah Puah
yuh yhani ama p. için saol:)
valla kızlarada hep aynı elbiseyi giydirmişler çok tuhaf p.için sagol....
ya arkadaşlar düşünemiyorum 14 çocuk bir evde o çocuklara bakmak için milyarder olmak lazım
(29.09.2008 06:37 PM)busra yeşim demiş ki [ -> ]ya arkadaşlar düşünemiyorum 14 çocuk bir evde o çocuklara bakmak için milyarder olmak lazım

sorma ay onlar çekilmez de ya
Referans URL