Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: İbrahim'e Sürpriz
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Genç oyuncuya sürpriz

TELEVİZYONUN reyting rekorları kıran ‘Kavak Yelleri’ dizisinde ‘Deniz’ karakterini canlandıran İbrahim Kendirci, Antalya'da oturan ailesine sürpriz ziyaret yapmak istedi. Ancak ailesinin Adana'ya gittiğini öğrenen Kendirci, “Sürpriz yapayım derken sürprizle karşılaştım” dedi.

Kanal D'nin sevilen dizisi Kavak Yelleri'nin başrol kahramanlarından İbrahim Kendirci, kısa bir tatil için Antalya'ya geldi. Yoğun iş temposundan dolayı sevdiklerini görememekten şikayet eden genç oyuncu, ailesine sürpriz yapmak istedi. Haber vermeden Antalya'ya gelen Kendirci, eve geldiğinde ailesinin ziyaret amacı ile Adana'da olduklarını öğrendi. Kendirci, “Sürpriz yapayım derken sürprizle karşılaştım” dedi.

Soluğu Antalya'da oturan dostlarının yanında alan Kendirci, bir kafede otururken hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştı. Kendisinden imza almak ve beraber fotoğraf çektirmek için uzun kuyruk oluşturan Antalyalı gençler, Kendirci'ye sevgi gösterisinde bulundu.

Kavak Yelleri dizisinin çok iyi bir grafik yakaladığını söyleyen İbrahim Kendirci, “Türkiye'de bu güne kadar uygulanmamış bir sistemle dizi çekiyoruz. Haftanın 6 günü çekimlerin yapıldığı Kavak Yelleri'nde 2 yönetmenle çalışıyoruz. Ayrıca oyuncular olarak sık sık bir araya gelip, rol provaları yapıyoruz. Türk halkı bizleri kendi arkadaşları, evlatları olarak gördü. Yolun başında genç bir oyuncu olarak bu beni çok mutlu ediyor” diye konuştu

eğer mevcutsa modlarımız kilitlesin lütfen!!Tongue1
qzL b srprız oLmuss Tongue1

saoL cnm
yamurcum ben bu konuyu acmıstım yıllar önce Biggrin1
ama genede saol Tongue1
Ay özür dilerim büşracım Biggrin1
Modlara haber verir misin o zaman kitlesinlerBiggrin1
ay adanaya mı gelmısslerrr tühh ben nıe görmedımm Biggrin1
shemall die alıs weriş merkezinde gördüm bende
Referans URL