Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: Yorumlara sinirleri bozulmuş..
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
kavak yelleri dizisinde canlandırdığı Mine karakteri nedeniyle sokakta tepkilerle karşılaştığını söyleyen Aslı Enver, internetteki yorumlardan da çok etkilendiğini belirtti.

Kanal D’de Güneri Civaoğlu’nun sunduğu ’şeffaf oda’ programına konuk olan kavak yelleri dizisinin oyuncularından Aslı Enver, canlandırdığı Mine karakterine karşı tepkilerden etkilendiğini söyledi.

İzmir’deyken bir gün internetteki yorumları okuduğundan bahseden Aslı Enver, "Ben yorumları okudukça, biz bu kadar emek çekiyoruz, burada bunları yapıyoruz. Uyumuyoruz bazen, 40 saat ve üstünde. O kadar çok küfüre varan şeyler okuyoruz ve görüyoruz ki, acayip bi sinir bozukluğu yaşadım ben" dedi. Aslı Enver, motivasyonunun bozulmaması için internete girmemeyi tercih ettiğini de belirtti.

umarım yoktur...
iyi yapıyor ama ineternete girmiyoo...

pylşm içn saol yamucum...Icon_smile
bişey diil
Ama artık internete giriyormuş yani halk bu ne yapalım her birinin düşüncesine giremezler madem böyle bir rol oynuyorlar tepkiye de hazırlıklı olmaları lazım. ama herşeyin fazlası da iyi değil tabi oyuncuya değil de karaktere tepkili olsalar daha iyi olur....

paylaşım için teşekkürler...
Bişey değil arkadaşlar
ama haklı değil mi sizcede
Halkımız Aslı Enver ile Mine'yi daha ayırt edemiyor düşünün yanii...
ya sinir oluyorum şöyle kızı dizideki karekterine göre yargılıyorlar yazık ona cnm benim yaaa çok üzüldüm şimdiSad1
napıcaksın.. torba değil ki büzesin elalemin ağzını.. (:
Referans URL