Yönetici arkadaşlar benim bir önerim var.Gördüğüm kadarıyla bazı arkadaşlar Türkçemize dikkat etmiyor.herkesi bu konuda uyarsak nasıl olur? w.q.x gibi harfler kullananlardan bahsediyorum herkes daha duyarlı olsa çok güzel olur..
''Türkçe Giderse Türkiye Gider''
bizim dil ile ilgili sitemiz var bilgi amaçlı isterseniz özelden size linkini atabilirim..Dilimizin özelliklerinden vs.. bahsediyor..
Türkçe kullanımında bizde hassasız fakat burada tek tek uyarmamız insanları mumkun degil onlarında sizin gibi bilincli olması gerekmekte
"yha ne war sankhi nolcaq ki pişiy olmaz boyle konussaqta" dedikten sonra bizim yapabılecegımız pek bir şey yok

bence önemli bişi ama o harflere konusurken dikkat edilse daha ii olur klawyede yazarken daha rahat oluo benim için w harfi ben onu kullanıom yani bunu göz önünde bulundurrrrrr
holocaust_fun demiş kibence önemli bişi ama o harflere konusurken dikkat edilse daha ii olur klawyede yazarken daha rahat oluo benim için w harfi ben onu kullanıom yani bunu göz önünde bulundurrrrrr
çok geçerli bir mazeret gerçekten
peki "yok" yerine "yoq" yazmanın ne gibi bir savunması olabilir kolaya gelmek ise "yo" yazdıktan sonra "k" harfını yazmak daha kolay zira "o" harfının altında
pskolojide sizin bu durumunuzu savunma mekanizmalarından yansıtma ile tanımlanabılır
"w" yerine 2 satır altta bulunan "v"yi kullanınız gerçi sizi yormuş olacağız biraz ama

ya ne olacak bence konusma dili daha önemli biz sanki burdan cumhurbaşkanına mektup mu yazıoz ya tmm siz de haklısınız ama insanın da alıştıı bişiler war dimi yaniiiiiii
holocaust_fun demiş kiya ne olacak bence konusma dili daha önemli biz sanki burdan cumhurbaşkanına mektup mu yazıoz ya tmm siz de haklısınız ama insanın da alıştıı bişiler war dimi yaniiiiiii
sorun da bu zaten

İnsan herşeye alışabilir. Nasıl "v" yerine "w" yazmaya alıştıysanız, "w" yerine de "v" yazmaya alışabilirsiniz 
hoca tmm şimdi bu harfleri kullanmıcaz mı? kullanmıcaksak duyuru bölümüne acalım bi konu herkes uysun uymayana bişiler yapalım... ama önce alışma süreci için 1 hafta verelimmmm ben böle düşündümmmm yaniiii
holocaust_fun demiş kihoca tmm şimdi bu harfleri kullanmıcaz mı? kullanmıcaksak duyuru bölümüne acalım bi konu herkes uysun uymayana bişiler yapalım... ama önce alışma süreci için 1 hafta verelimmmm ben böle düşündümmmm yaniiii
Böyle bir kural koyamayız. Ancak kullanılmaması Türkçenin ve Türkiye'nin geleceği açısından hayırlı olur (:
ok o zamn ben kullanmamya calışıcammmmm