aRkadaslar Aslı Enver eer Basrolde Olsaydı Yani Pelin Karahanın yerinde Sizc€ neler olurdu?bnce Seveni Artardı ve N€t sırf Aslı €nver diye haykırırdı P€kiii Arkadaslar İlla Kötü Roldede Diye Niye 2.PlAnDa??çoK yaNlıS mersiN€n gİz€m![font=Arial][/font]
bence çok yanlış düşünüyorsun.aslı enver 2. planda falan değil.ayrıca diziyi gerçekmiş gibi algılayıp aslı enverden nefret edenleri de çok fazla ciddiye almamak lazım.aslı her zaman oyunculuğu ile kendini ispatlamış ve sevdirmiş.ayrıca ky dawson's creek uyarlaması olduğu için minenin sarışın olması gerekiyordu.o yüzden aslı enver mine rolünde..
bir de türkçede "errr" diye bir kelime olduğunu zannetmiyorum!düzeltirsen sevinirim
Aslı Enver 2.planda değil...Bana göre...
Zaten diziyi izleyen çoğu kişi bu 4 gencin hikayesi için izliyor...
Veeee de kesinlikle Mine rolü Aslı Enver'e yakışıyor... Aslı rolü yakışmazdı
evet aslı enver 2. planda değil bence herkes aynı yerde .. 4 gençte aynı yerde yanii..deniz sevenler için ibo ön planda mineciler için aslı enver aslıcılar için pelin efecier için dağhan ...
iyide zaten Aslı Enver başroldeki

başrollerinde bu dizinin Dağhan,Aslı,Pelin,İbrahim yok mu? ben yanılıyor muyum yoksa.. Aslı Enverde mine karakterini başarıyla oynuyor bence her şey gayet iyi.. (;
bencede öyle 4 başrol var ...
valla hç yanlıs düsünmüyom bi kere ok bu dizi 4 kisi üzerine kuruldu ama kime elime atsam pelin karahan aslıı mine diyorum çok gıcık kötü o onu hç sevmiyom diyo cevrem ve sizin yorumlarınız adam gibi yorum yapı osaman kardesim birkere hrkez iyi diye aslı karakterini seviyo b u yzden aslı enver nete grmiyo haksız degilim siz ilk önce kendi yorumlarınızı dzltnn gi$em
[/color]ya inan ne yazdığını bile anlamıyorum."o saman" ne ya?! senin çevren fazla hayal dünyasında yaşıyor o zaman.diziye göre aslı enverden nefret edenlerin kendi sorunu...bize ne bundan.aslı enver nete girmiyormuş falan.daha mantıklı bir açıklama bulsaydın bari..modlar ilgilensin lütfen bu imla ve mantık hatası dolu konuyla!
irem_xxx demiş ki[/color]ya inan ne yazdığını bile anlamıyorum."o saman" ne ya?! senin çevren fazla hayal dünyasında yaşıyor o zaman.diziye göre aslı enverden nefret edenlerin kendi sorunu...bize ne bundan.aslı enver nete girmiyormuş falan.daha mantıklı bir açıklama bulsaydın bari..modlar ilgilensin lütfen bu imla ve mantık hatası dolu konuyla!
aslı enveri sevmeyenlere de bak avatarında aslı enverin resmi var sonra benim aslı envere olan hayranlığımı bu sitedeki beni tanıyanlar bilir şimdi sana bunu anlatamıycam canım ve görüldüğü gibi bu sitede ki herkes aslı enveri seviyor zaten sadece mine karakterini sevmeyenler olabilir bu da çok doğal
yaqmur demiş kiirem_xxx demiş ki[/color]ya inan ne yazdığını bile anlamıyorum."o saman" ne ya?! senin çevren fazla hayal dünyasında yaşıyor o zaman.diziye göre aslı enverden nefret edenlerin kendi sorunu...bize ne bundan.aslı enver nete girmiyormuş falan.daha mantıklı bir açıklama bulsaydın bari..modlar ilgilensin lütfen bu imla ve mantık hatası dolu konuyla!
aslı enveri sevmeyenlere de bak avatarında aslı enverin resmi var sonra benim aslı envere olan hayranlığımı bu sitedeki beni tanıyanlar bilir şimdi sana bunu anlatamıycam canım ve görüldüğü gibi bu sitede ki herkes aslı enveri seviyor zaten sadece mine karakterini sevmeyenler olabilir bu da çok doğal
ya anlamadım.ben sana bir şey demedim ki...bana mı yazdın anlayamadım