slm admın ya anlatmanıza ragmen bn hala avatar koyamıorum resımde paylasamıorum bı zahmet sız bnm avtarıma denız avatarını koyabılırmısınız ltfn=)
Koyacağınız avatarı gönderin.
turgut bey sorun orda zaten yollayamıom ya sen guzel bı denız fotosu koy hm sana guzel bı haber artık flood yapmıom hehehe
ya flood yapıorum kızmayın şahsen sadece denız olsa olmazmı mıneyı sevmıom ya üffffffff
Resmi bana göndermeniz lazım. Ben sizin zevklerinizi tahmin edebileceğimi sanmıyorum.
ya olmuo işte ya denizin şöyle bı bakıs attıgı resım olabılır ama tek basına turgut bey bu sorunu cozun bnm daha baska yapamadıgım seyler var cok saolun yardımlarınız ıcın=)
çiçek demiş kiya olmuo işte ya denizin şöyle bı bakıs attıgı resım olabılır ama tek basına turgut bey bu sorunu cozun bnm daha baska yapamadıgım seyler var cok saolun yardımlarınız ıcın=)
Sorun sitede değil. Gördüğünüz üzere herkes belirtilen boyutların dışına çıkmamak şartıyla istediği avatarı, kendi avatarı olarak ayarlayabiliyor.
Üzgünüm ama ben "Deniz'in şöyle bi bakış attığı" bir resim bulamam. Bence siz en kısa sürede avatar yüklemeyi öğrenin 
daha ne kadar acık anlatılabılır kı avatar ekleme olayı bilmiyorum

bir avatar ekleme işlemi içinde videolu anlatım yapacak değiliz
iligli konudaki adımları tek tek güzelce okuyarak yaptıktan sonra eklenmemesi mümkün değil
175x175 izin verilen boyutlar siz tutup 800x600 bir resim koyarsanız eklenmez takdir edersiniz ki