08.08.2008, 07:19 PM
arkadaslar ibrahim kendirci ile ilgili bazı ilgiler ögrendim sizlerle paylasmak istedim belki sitede vardırr eger varsa simdiden çok özür diliyorum!!y€niyim dee!! İbrahim kendircini hoslAndıkları!! Flim:godfather;Rain man'' adlı filimler!! Aktör:jack nicholson Aktirist:Felicity hoffman;demek akbag; Sarkıcı:k€nan dogulu,pinhani))ki bende çok severim!! Yönetmen:christof kieslowski Müzik tarzı:CAZ Y€mek:kuru fasülye,bezelye,taze fasülye

Ayrıca canlandırmak istedigi karakterde 'OTİSTİK'rolünü oynamak istiyomuss!!
Giyindigi yerler:dockers ve koton aYRICA dERGİDE mETrOSeKSÜeL DEGİLİM AMA DÜKKANI GÜZEL TUTMAK LAZIM'''demis!!! Ve son olarakta kızlarda aradıgı en önemli sey dis ayak ve eltemizligiymis!!!kızlar dikkat dislere!!bunları önceki dedigim gibi arkadasım ibrahim kendirci nin kuzeni ile aynı lisede onla konusurken ögrendim Aynı zamandada HEYGİRL'' dergisinden alıntıdır okumayanlar için paylasmak istedm herkerkeze selamlar!!!EsrA~rOcK gİrl!!

Ayrıca canlandırmak istedigi karakterde 'OTİSTİK'rolünü oynamak istiyomuss!!
Giyindigi yerler:dockers ve koton aYRICA dERGİDE mETrOSeKSÜeL DEGİLİM AMA DÜKKANI GÜZEL TUTMAK LAZIM'''demis!!! Ve son olarakta kızlarda aradıgı en önemli sey dis ayak ve eltemizligiymis!!!kızlar dikkat dislere!!bunları önceki dedigim gibi arkadasım ibrahim kendirci nin kuzeni ile aynı lisede onla konusurken ögrendim Aynı zamandada HEYGİRL'' dergisinden alıntıdır okumayanlar için paylasmak istedm herkerkeze selamlar!!!EsrA~rOcK gİrl!!

Hadi nickinde olsa tamam ama cümle içinde Türkçe ile birlikte kullanman yanlış bence