Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: bUnları biliİyomusunuzZ???ön€mli tıkla!!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
arkadaslar ibrahim kendirci ile ilgili bazı ilgiler ögrendim sizlerle paylasmak istedim belki sitede vardırr eger varsa simdiden çok özür diliyorum!!y€niyim dee!! İbrahim kendircini hoslAndıkları!! Flim:godfather;Rain man'' adlı filimler!! Aktör:jack nicholson Aktirist:Felicity hoffman;demek akbag; Sarkıcı:k€nan dogulu,pinhani))ki bende çok severim!! Yönetmen:christof kieslowski Müzik tarzı:CAZ Y€mek:kuru fasülye,bezelye,taze fasülyeKikiKikiKikiKiki Ayrıca canlandırmak istedigi karakterde 'OTİSTİK'rolünü oynamak istiyomuss!!Content Giyindigi yerler:dockers ve koton aYRICA dERGİDE mETrOSeKSÜeL DEGİLİM AMA DÜKKANI GÜZEL TUTMAK LAZIM'''demis!!! Ve son olarakta kızlarda aradıgı en önemli sey dis ayak ve eltemizligiymis!!!kızlar dikkat dislere!!bunları önceki dedigim gibi arkadasım ibrahim kendirci nin kuzeni ile aynı lisede onla konusurken ögrendim Aynı zamandada HEYGİRL'' dergisinden alıntıdır okumayanlar için paylasmak istedm herkerkeze selamlar!!!EsrA~rOcK gİrl!!
konu yanlış yerde
yanlıs yerde deil kusura bakmayın net kesildi yazamadım dizide mine''karakteri filimle çok ilgileniyo ayrıca deniz''karakteride sinemacı olmak istiyor buunların hepsi gercek hayattan yani ibrahim kendircinin bu özlelliklerinden alıntıı yaa sence yanlıs yerdemi??tekrar yorumların için tesekkrler!!e$ra~~rOck giRl!!
bu arada cagla_aslı gi$0z olarak yazdıgım konularda güzel cevaplar verip destekledigim için saol sadece sana deil düsünceye sahip çıkan Herkese tesekkürler!!e$ra rock girl!!
yaa şu yazını düzelt artık düzgünce konuşsana.. burda bangır bangır Neden Türkçe Konuşmuyorsunuz? diyoruz sen hala böyle yazıyorsun.. yeter be kardeşim..Kizarim
bak beyenmiyosan ayrılırsın kızım fan cluptan bende bi üye olduguma göre küfür etmedikten sonra istedigimi yazarım babanız gelse karısamaz bak kısaltmalara ve harf hatalarına beyniniz basmıyosa burda olmanız yanlıs senin kafa yerinde deil galiba!!1Gi$em namı dier esra bak cnm $' Ş demek ok!bak okda okey mi demek issallah anladın!!
esra_ibrahim demiş kibak beyenmiyosan ayrılırsın kızım fan cluptan bende bi üye olduguma göre küfür etmedikten sonra istedigimi yazarım babanız gelse karısamaz bak kısaltmalara ve harf hatalarına beyniniz basmıyosa burda olmanız yanlıs senin kafa yerinde deil galiba!!1Gi$em namı dier esra bak cnm $' Ş demek ok!bak okda okey mi demek issallah anladın!!

beyninin basmamasıyla alakası yok ! asıl beyni basmayanlar türkçe'yi saçma sapan konuşarak bozup sonrada üste çıkmaya çalışanlardır...sana zorunlu demiyoruz ama sadece rica ediyorum türkçe'mize zarar verecek ifadeler kullanmamaya çalışırsan iyi olur
okey ya bende bir anda sinirlendim kusura bakmayın ben hep msnde takılırım arkadaslarımla msnde kısaltmalarla konusuruz bu nedenlede böle alıstım elimden geldigince nolmal yazıyorum senin gibi herkes güzel uyarmıyoki adasım direk yargılamalar felan dedigim gibi bu fan clupta bnde üyeyim ondan kimse laf edemez ama bnde kendimi engellemeye çalısacam!!gi$€m!!e€sraA!!
esra_ibrahim demiş kiokey ya bende bir anda sinirlendim kusura bakmayın ben hep msnde takılırım arkadaslarımla msnde kısaltmalarla konusuruz bu nedenlede böle alıstım elimden geldigince nolmal yazıyorum senin gibi herkes güzel uyarmıyoki adasım direk yargılamalar felan dedigim gibi bu fan clupta bnde üyeyim ondan kimse laf edemez ama bnde kendimi engellemeye çalısacam!!gi$€m!!e€sraA!!

daha dikkatli olmaya karar verdiğine sevindim X1
esra_ibrahim demiş kibak beyenmiyosan ayrılırsın kızım fan cluptan bende bi üye olduguma göre küfür etmedikten sonra istedigimi yazarım babanız gelse karısamaz bak kısaltmalara ve harf hatalarına beyniniz basmıyosa burda olmanız yanlıs senin kafa yerinde deil galiba!!1Gi$em namı dier esra bak cnm $' Ş demek ok!bak okda okey mi demek issallah anladın!!

Arkadaşım birincisi Türkçe konuş lütfen. Msn 'de böyle konuşuyoruz diyorsun ama orda da Türkçe konuşmalısın.Yani Türkçe yazmalısın.
Daha da ısrar edersen İmzamın altında Turkche değil Türkçe konuşalım diye bir link var onu tıklarsan bu konuda ne kadar titiz olduğumuzu görürsün Icon_smile
Lütfen sen de bizi anla. Ayrıca ''okey ya'' demeni de doğru bulmadım açıkçası. Tamam demek varken okey Biggrin1 Hadi nickinde olsa tamam ama cümle içinde Türkçe ile birlikte kullanman yanlış benceIcon_smile
Yanlış anlama amacım kavga çıkarmak değil . Sadece yanlış gördüğüm yerleri uyarmaya çalışıyorumIcon_smile
Açtığın konuya gelince yanlış yerde Biggrin1
Ama bilgiler için çok sağolIcon_smile
Sayfa: 1 2
Referans URL