Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: Hangisini Seçersin ??
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
ciddi bi ilşkin olsa yıllar yılları kovalasa sevgilinle evlenmek istesen ama ailen buna izin vermese napardın?? aileni mi seçerdin sevdiğin adamı mı ???
yha walla şu an bilmiyorummmm Blink1
bir seçme durumu olmaz...
bir türlü ailemi ikna ederim
evet.. ßende bunu s0nuna kadaR savasıRım ve aiLemde zateN bunu anLıcaktıR ve yanımda oLacaktR Icon_smile
rapstyledusyh demiş kibir seçme durumu olmaz...
bir türlü ailemi ikna ederim

ben de öyle yapardım arada küslük olmadan halletmeye çalışırdım.
insan hayatında ki en önemli kişilerden vazgeçmemeli bence aile de olsa sevgili de olsa
ben napardım diye düşünüyorumda eğer ailemi ikna edemezsem ... ailemi seçerdim çünkü soınucta beni o yasa kadar getiren bende bir sürü emeği geçen taraf ailedir .. tamam sevdiğin adamda belki bir ömür geçireceksin ama ailesiz olmazzz
monster_girl demiş kiyha walla şu an bilmiyorummmm Blink1

benimde hiç bir fikrim yok ama böyle bir durum olmasınız istemezdim Biggrin1
tabi şuan karar vermem imkansız ama onları ikna etmeye çalışırım eğer hala karşı gelirlersede ben aileme sırtımı dönemem onların yanında olmayı tercih ederim karşısın olmaktansa onlar beni büyüttüler o kadar çok emek verdiler bana onun için ailem derim
Tabiki de ailem..
Ailem istemiyorsa bitmiştir..Zaten ailemin kabul etmeyeceği bir kişiyi sevmem..
Çünkü bir sevgili bulunur ama anne,baba,kardeş nasıl bulunabilinir ki?
ailemin istemeyeceği şekilde birisiyle birlikte olucağımı sanmıyorum ama hadi oldu diyelim ve ailemi ikna edemiyorum o zaman artık sevdiğimi seçerim sonuçta bundan sonraki hayatımı ailemle değil onunla geçiricem benim neyi istediğim daha önemli..
Sayfa: 1 2
Referans URL