Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: Madımak müze olsun
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Kimileri için bu tarih hiçbir şey ifade etmiyordur hatta bilmiyorlardır bile..
2 temmuz 1993'de Sivas Katliami gerceklesti. Sivas'a Pir Sultan Abdal Senlikleri icin gelen insanlarimiz (aydinlarimiz), 2 temmuz tarihinde, camilerden cikip otel önünde toplanan "insan"lar tarafindan diri diri yakilarak öldürüldü.

yine bir 2 temmuz yaklasiyor, ve "biz unutmadik, unutturmayacagiz". 15 seneden beri degisen hicbir sey olmadi. madimak'ta insanlar nefis etlerini yerken, sehitlerimizin kemikleri sizliyor. sanki hicbir sey olmamis gibi rahat rahat o lokantaya girip, yine ayni sekilde rahat bir tavirla yemekleri midelerine indiren "insan"lari kiniyorum.

madimak'in müze olmasi icin bir imza kampanyasi düzenlendi. imza sayisi 17281'e ulasti, ve kim bilir, belki de sizin sayenizde daha da cogalacak. sizden tek istegim bir imza. 5 dakikanizi bile almayacak..etrafinizdaki insanlara da söyleyin lütfen. bundan sonra diri diri yakilarak öldürülmesin insanlar, hem de bir hic ugruna. artik insanlarin öldügü yerde et yenilmesin..bundan sonra böyle olaylar olmasin. siz de bir imza atin!
...
İmzanızı burdan gönderebilirsiniz
Farkındayım bu kampanya için çok geç ama zararın neresinden dönülse kardır...
Kampanya'yı başlatan arkadaşlara ve bu kampanyayı bana söyleyen arkadaşıma çok teşekkürler Icon_smile
buraya ben ve bütün ailem imza göndermiştik konu biraz geriye gitmiş...

o gün orada ölen nice aydınlar o felaketten kurtulmayı başarabilenler hepsi bu vatan topraklarında yetiştiler ve onları yakanlar ve yakmaya çalışanlarda maalesef burda yaşadılar ve maalesef yaşıyorlar..bizlerde o gün yaşamını kaybeden vatandaşlarımız için halkımızın yetiştirdiği o çınarlar için bir şey yapalım..

sizlerde destek olun bir şey kaybetmezsiniz
Ben ve ailemin göndereli çok oldu..Hatta bu konuyu buraya ne zaman açtığımı bile hatırlamıyorum baya oldu..Maalesef ki kimse kulak asmadı...
Ben bunu Menemen olayına çok benzetiyorum..Hani ''Tarih tekerrürden ibarettir'' dyorlar ya doğu..Menemende de kenidini müslüman sayan(!) insanlar Kubilay gibi bir dahiyi,aydını öldürmüşlerdi,sonra başını bir sopaya takarak sokaklarda gezdirmişlerdi..Ve iğrenç saçma sapan seviyesiz sloganlar atılıyordu..Ben madımakla ilgili 1993ün gazetesini buldum(babam saklamış sağolsun Icon_smile) orda olayı yaşayan sağ kurtulan bir aydın her ayrıntısına kadar anlatmış...Birileri sizi yakacaz demişler ama onlar mecaz niteliği taşıdıklarını varsaymışlar ama maalesef senaryo gerçeğe dönmüş ve aydınlarımızı kaybettik..Şimdi Madımakta olay yerinde
''Bir Et Lokantalası'' var..Bu kadar saygısızlık..Demek ki insanların ölülere bile saygısı kalmamış..
(37211) imza olmuş
bende imza attım
konu için saol burcum =)
(22.09.2008 10:00 PM)Didew demiş ki [ -> ](37211) imza olmuş
bende imza attım
konu için saol burcum =)
Ne demek yararlı olabildiysem ne mutlu bana =)
bende 37775 oldu canım yardım edebildiysek ne mutlu bana
Referans URL