Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: yaLan deyil gErcek))
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
Arkadaslar pelin karahana ait oldugu sölenen bir msn ekledim ve dün aksam ölesine ekledim aslında bn inanmam fazla öle msn davalarına!çünkü iste bn falan filanım diyip kandirip sapık sapık seyler yazıyolar neyse konumuza dönelimm!!baktıım msn açtıı tabi bn hala inanmıyodum pelin karahan olduguna;!!sonra aramzda geçen konusmayı yazmak istiyorum ya bunu anlatırken bile çokk heyecanlıyım!! Pelin:selam Ben:selamda kimsin sen?? Pelin:pelin karahan cnm eklemissin Bn:bende yedim atmayın ya utanmıyosunuz degilmi insanları kandırmaya? Pelin:inanmıyosan silebilirsin;deyip avatarını degistirdi resmi görünce inanamadım Pelin karahanın hç bir yerde olmayan gecelkli bi resim kendi evnde))sonra bn inandım tabii)) Ben:kusura bakma pelin abla))aramızda 6 yas var !!!bizide anlayın kontrol etmek zorundayıız size benzer msn açık kandıran cok oluyo.... Pelin:önmli deil cnm yalnız yazamıyorum çok kisi var no9lur bnide anlayın Ben:pelin ablaacım ama bn özl sayılırım bu anı yakalamak için o kdr dua ettmkii sonunda oldu bi 10 dk ayırırmısın?? Pelin:tamam ama çbk ol digerlerinede yazıcam! Ben:ya pelin abla zaman ayırdıgın için çook saol basta sizi tebrk ediyorum sprr dizi yapdınız bu arada bana ibrahim ve aslı enverin msn adreslerini yollarmısın acill Pelin:hayr cnm bunu yapamam ikisi hayranlarına ait msn kullanmıyo ama dahgan külegeç var onu vereblrm... Ben:tamam pelin ablacıım ama bu istegimi onlar iletirmisin ikisini msn veya yüz yüze grmek istiyorum yüz yüze imkansizda nolur msndepelin ablam o sırada efenin msn adresini verdi! Pelin:biz genellkle bir araya gelince dizi ve setten bahsederiz ama sölemeye çalısırım Ben:saol pelin ablacıım bu arada dizide efe aslı mine deniz olacak deyilmi?? Pelin:diizi hakkında yönetmene sözüm var cvp vermem ama ölee olacagı bnziyo Bn:pelin ablacıım ailece özelkle annem seni çok begeniyo çok güzelsin ve son olaraktaa Pelin:cnm sana zaman ayrdım sırada dger hayranlarım var sonra tekkrr görüsmek üzere.. Bn:pelin abla noluurr bak bu istedgi ibo ve aslıya ilet onlar ı çok seviyorum hepinize basarılar!! ;dedikten sonra baktıım çevrim dısı oldu yaaa o 10 dk o kadar güzeldikiii bir daha yasamak isterdim sizce bu iletimi yani aslı enver ve ibrahim kndicinin msn adresini istegimi sölermi pelin ablam?*?konu dısında))aslı enver dısında ama paylasmak istedimm gizEm_En byk İBRaHİm fanı sıgdrablmk iin kısaltmalarla yazdım türkçeyi yanlıs kullandgmdan affola!!
bizede wersene adresleriBiggrin1
şimdi aklıma takılanları soruyim.cevaplarsan sevinirim..
1)adresi kimden aldın_?
2)eğer bu adres pelinin hayranlarının eline geçtiyse pelin nasıl çok çok özel olan bir fotosunu koyuyoR?(gecelikli falan)
3)pelin hangi hayranlarıyla konuşuyor?biz öyle bir şey duymadık hiç.yani pelinin fanlarına cevap yazdığı bir adres falan..
4)bir de fanlarına bir şey kanıtlamak zorunda değil.neden avatarın sen inanmıyorsun diye değiştirdi?
yanlış anlama inanmıyorum değil.sadece bunları cevaplarsan sevinirim.....+ konu yanlış yerde..
gizemcim sen ona inanma kandırıyolae eyer bir daha açarsa ona soru ssor
madem yalan değil bizede ver adresi anlarız yalan olup olmadığını
arkadaşlar lütfen inanmayın artık bunlara siz peline inanmıomsunuz tv de ibrahim le birlikte msn adresimiz yok dediler..!! ayrıca resim konusuna gelince o iş zor deil bulur koyar bi yerden .. biz de sitede bi çok görmediğimiz resmlerden görüoreuz pelin msnden mi attı dioruz.. lütfen ınanmayın sizin için bi hayal kırıklığı olur ..
bu arada pelin diosun nie aslı enver bölümünde ..?
aaa yeter ama artık iyice saçma haberlerle forumu dolduruyorsunuz.inanmayın tek satırı bile doğru değil.bıktım bu haberlerden.
canım bende inanmıyorum ama bir adresi yazabilirmisin
yaaaaa arkadaşlarr photoshopun o kadar ileriiii seviyeleri varkii artıkkk vücut başkasınndrr yüz pelin karahandırr pelin karahanın msn adresii fln yokkkkkk
kimsede bölee şeylereee inanmasınn hiçç gerçekciiiiiii değillllllll
harika sallamışsın cnm ?
kamerada actımı
inanmayın böyle şeylere
Sayfa: 1 2
Referans URL