Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: Rock Coke'da Kimleri Görmek İstersiniz?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
en cok gormek ıstedıgınız ısmler neler
ben baslıyım placebo ve muse
* BnM İsTeDiİm KşLeR GlDi ZtN ! X1
* AmA EmRe AyDnI İStİoRm =)
muse'u kaçırdım ya başka her şey yavan geliyorSad1 muse'u bir daha bir daha bir daha görmek isterdm rock'n coke'ta..ya da daha iyisi ankaraya filan gelsinlerIcon_smile anathema vardı aslında ama onu türkiye turnesinde görüp rahatladımBiggrin1 rock'n cokea gelip gelmemesi önemli değil artıkBiggrin1 linkin park gelsin. red hot chili peppers gelsin. dağılmasaydı the cranberries gelseydi..ütopik bir istek olacak ama metallica, led zeppelin, radiohead filan görmek isterdim...indie tarz müzik yapan gruplar gelsin.
aynen.muse'u görememek öyle bi koymuş ki bana,bu sene çok sevdiğim franz ferdinand'ın geldiğini duyduğumda verdiğim tek tepki "oo ne güzel.inşallah tv verir" idi.
placebo tekrar gelse de izlesek derim,steve'siz placebo placebo gibi olmayacak olsa da,sleeping with ghosts ve without you i'm nothing albümleri tarzında bi şeylerle kendimizden geçiversek.without you i'm nothing de zırlasak.anathema seneye,ondan sonra ki seneye de bi daha uğrasa buralara(ki yapar onlar,biliyorum).radiohead gelse de thom yorke gibi insanüstü bi sese sahip insanı kanlı canlı dinleyebilsek.arctic monkeys gelse.coldplay gelse bi de chris martin'le kendimizden geçsek.lifehouse gelse,sırf o sözler için aşık olasımız gelse..in flames gelse...gogol bordello bi daha gelse eğlensek.franz ferdinand da bi daha gelse.gönül isterdi ki cranberries gelsin ama dolores gelse bari.the cure bi daha gelse.a bi de yann tiersen!...
gerçi bu daha çok kimleri Türkiye'de görmek istersiniz sorusunun cevabı oldu,çoğu festivalde gitmez.
arctic monkeys süper giderdi festivalde yaIcon_smileIcon_smile keşke gelseler acayip seviyorum o grubu..solisti 1988 doğumlu ve glastonbury gibi bir festivalde ana grup olarak çıkacak kadar başarılılarBiggrin1
coldplay in flames lifhouse ve diğerleri konusunda aynen katılıyorum gökçe...helldorado gelsin yaIcon_smile opeth gelse keşkeBiggrin1Biggrin1
dağılmasalardı ben bir de empyrium isterdim yahu..festivalde pek gitmez de, gelsin, izleyim canlı canlı, yeter.
helldorada'nun canlı performansını neyin hiç bilmiyorum ben.ama sırf a drinking song için bile istenir o da yahu.

offf bi de pink floyd'a yetişebilseydim...=(
AVRİL VE evanescence
her zamn hayko olsun linkinpark ve marlyn manson,slayer,gogol bordello,seether,avril vb.Biggrin1Biggrin1Biggrin1
linkin park avril hayko kurban
hayko ve şebo da isterdin düşündüm de
Sayfa: 1 2
Referans URL