Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: okuldaki sıraların üstüne ne yazardınız?yada yazarsınız=)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
kesin bi cogumuz yapmısızdır=) bazıları kötü emellerine alet eder sıraları... ama en çok karşılaşılan aşk şiirleri falandır... ama bunlarla dolmaya başladıktan sonra kopya cekme amaclı kullanılması daha yaygın olsa gerek=) ben adımı cok yazardımBiggrin1 ama okunmayacak bicimde=) hoş bunun icin ugrasmama da gerek kalmazdı zaten yazım o kadar guzelki=) siz neler yazardınız neler yazıosunuz??
genelde graffiti yaparımBiggrin1
bn yazıp yazıp sılerdım cunku onlar bızım vergılerle alınıo arkadaslar=)
Fenerbahce0mz yazardın.....Biggrin1
hehehe yazıp sılerdım
wlla bn hep adımı yazarım ama kmse okuyamaz niyeyse halbuki yazım çok güzeldirTongue1
çiçek demiş kibn yazıp yazıp sılerdım cunku onlar bızım vergılerle alınıo arkadaslar=)

88Puah8888
evet tebrık edrım bnde sana baş parmagımı gonderıorum ama sımdı bulamıorum ama sözum soz yollıcam =)
adımı yazardım....GALATASARAY la ilgili şeyler yazardım....imzamı atardım....bide öğlenci arkilere mesajlar bırakırdım Biggrin1Biggrin1
ferdi tayfurun bütün sarkılarını yazıyordum ertesi gün hoca görüyordu zımparayla kazıyordum temizliyordum baska sıraya geciyordum böle devam ediyordu Biggrin1
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Referans URL