Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: inaNılmaz))ahh KeskE!!!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Arkadaslar ben normalde antaalyalıyım ama is için tasındık antalyada ben 14 yaslarındayken ibrahim kendirci 16 yasındaymıs yanii ben yeni liseye geçtigimde ibrahim kendircilise 2 veya 3 olmustu yolda gördügüm anda ayyy çok yakısıklı çocuk demistim simdi diyorumkiii gidip konussaydııım ama nerden biliyim çocukluk heyecanı !
!!simdi bakıyorumda oo yolda gördügüm çocuk dizi oyucusu olmuss yanıyorum ahhh!!!biliyorum arkadaslar burası aslı enver fan bunun aslı enverle pek bi ilgisi yok ama iste paylasmk istedim eger rahatsız olursanız bir daha aslı enver haricinde konu yazmam Herkese selamlar !!gİzEm~

€n güz€l a$k zor olAndırRR)) aynı min€ &ibo gibiKiki

muht€$€m 3lül€rim b€nim*M= 'd€nizm*m'~min€m*m''~orijinal adamım*M~~))çq TaTlılAr yaAaA!!!020
cnm burasi kavakyelleri sitesi asli enver fan deyil
ne tuhaf bi mesaj bu..
ya arkada$lar ordan yapıstırma yaptım kusura bakmayıın sadece basımdan g€cen bi olayı anlatmak istedim o kadar yaa!!gi$£m
hahahaha. sansiz bi olay valla.
eğer doğruysa çok şansızmışsın Biggrin1
ya niye yalan söliyimki oydu hele nete genç fotorafı koyulunca %100 emin oldum offff offff çok bahsızım malesef!!!gi$£m
çooook şanşsızsın ama yinede bir kez görmüşsün ben hiç göremedim göremicemde az da olsa şanslısın.Nette verilen resimde hiç yakışıklı değilmiş o zamanlar bende görsem bakmazdım.Şimdiki halini görünce vah lamaya başladın o gördüğün zaman vahlanıcak bi hali yokmuş yane
Referans URL