arkadaşlar bir sitede bir oylama buldum pelinimizde bu oylamaya dahil. en güzel 100 ünlü seçiliyor. pelinimiz 6. sırada ve malesef ebru gündeş bile pelini geçmiş.
aşağıdaki linke tıklayıp peline oy verelim. onu 1. yapalım
oylama için tıkla
ben oyumu verdim inşallah pelincim birinci olucak...
saol cnm vermiştim zaten böle bi konu vardı sanırım aslı enver için oy istemişti ordan görmüş peline vermştim yine verdim 
ebru gündeşin pelin karahanı geçmesi normal pelinden çok daha deneyimli biri die oy veriyolardır ve gerçekten çok çekici bi kadın ebru gündeşş pelin karahan çok gzel fakat 100 ünlü denilince 6 ya girmesi bence çok büyük bi başarı olmuş oylar peline de genede fazla bişe beklememek lazım
ben önceden vermiştim anlamadığım şey yani merve sevi ebru gündeş felan pelini nasıl geçmiş şaştımm
abi ama sitedeki resimleri çok kötü bizim siteden koysalarmış ya resimleri ne güzel resimlerimiz var bizim
Ben Pelin'e değil Aslı Tandoğan'a verdim çünkü ilk göz ağrım o benim 
(18.08.2008 10:47 PM)ibo_seyma demiş ki [ -> ]ben önceden vermiştim anlamadığım şey yani merve sevi ebru gündeş felan pelini nasıl geçmiş şaştımm
bende öyle
insallah gecer
ben oyumu verdim peline
ben ölümüne pelinliyim
aslı envere oy verenler zaten onlarda çirkindir aslı enver gibi pelin ableya oy verin pelin ablayaaaa
pelin abla ibrahim abiyle senin msn ni ekledim ama eklemedin sen galiba ne olur beni ekle adım melike x.cicim.x@hotmail.com tamam mı pelin abla seni ölümüne seviom ne olur eklee