17.08.2008, 03:00 AM
ASLI VE EFE ILISKISI HAKKINDA....BENCE COK DOGRU...
ooof of böylemi olacaktii
nerde o dostluk nerde o ask nerde o kiskançliklar,yani kisaca nerde o günleerr
deniz onu elde etmeye çalisan kizla yatti asliyi aldatti efe asliya asik oldu deniz gitti asli deniz bitti aslida efeye asik olmaya baslio..
nasil istir bu yaa,nerdeeen nereye,neden bölee..
ne güzeldi eskiden dostluk ask..üç kisi vardi içinde dostluk ask kiskançlik güven yardim mutluluk sevinç hüzün kisacasi hayat..
simdi ihanet,yalan,güvensizlik,mutsuzluk,gözyasi buda istenmeyen hayat..degermiydi o dostlugu bitirmeye?sarki ne dio ''düsman olmustu dostum''.. ''kavak yelleri'' artik esmio bence her ne kadar bi umut izlesemde,eski tadi alamiorm..neden?? dc'deki gibi asli efe yapmaya çalistiklari içinmi,denizi mineyle yatirip asliyla denizi ayirip denizi amerikaya gönderdikleri içinmi?reyting içinmi?heycan katmak bumu?asli-efe isteyenleri merak ediorm bugüne kadar izledikleri dostluk için hiç üzülmüyolarmi?
asli ve efe sevgili olacak deniz ögrencek efeyle konusmayacak,inadina mineyle çikcak..asli-efe deniz-mine..bunumu yapicaklar?bunca seyden sonra oturup bunlarimi izlicez,asliyla mine ayni evde yasiolar deniz mineyi efe asliyi görmeye gidicek artik konagin önünde dördü oturup konusurlar,efe:asli yarin nereye gidelim?deniz dicek sahile gidin asli çok sever orda yürümeyi hani biz sevgiliydik ya biliorm..durum bu yani,ne kadar kötü bi olay yada nolcak,asli efe bi yerde deniz mine baska bi yerde takilcaklar..hadi mine tmm 1yil oldu onlari taniyali ya deniz asli efe için nasi bi durum?5yasindan beri yanyana ol aralarindan ikisi sevgili olsn bi süre sonra ayrilsnlar kiz dieriyle çiksin,efeyle asli sevgiliyken urlada yürüyolar üçünün bi anisinin olduu yerdeler ne düsünücekler,ne dicekler birbirlerine?denizi nasil unutucaklar,deniyo ya asli denizi affettiinde denizi öperken aklina mine gelmicekmi,ya efe asliyi öperken ne olacak denizi düsünmücekmi?asliyla denizin öpüstüü zamanlari,aslinin deniz için üzüldüü zamanlari,onu sevdiini söledii zamanlari,denizin hala asliyi sevdiini bile bile asliyla sevgiliykn denizin suratina nasi bakicak?neyse demek istediim ''hadi asli denizi bitirdiniz,sartmiydi dostlari düsman edicek ask baslatmak,baska sevgili bulabilirlerdi hepsine,es deistirmece bana ve sayisini bilmediim baska kisilere gerçekten agir geldi,yinede izlemeye devam ediorm,bakalim dostlugu nasil parçaliyacaklar''...
=ALINTI=
VALLAH BEN BUNUN BUTUN KELIMELERINE KATILIYORUM....
şte bu bunu yazanın elimne yüreğine aklına herlşeyine sağlık
benm duygularımı aynen ifade etmiş