Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: 58 böLüm (yeni sezon üçüncü böLüm) reytiNqLeri...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5
İLK 100 PROGRAM / AB
20 EYLÜL 2008 CUMARTESİ

NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 KAVAK YELLERI [NET] KAND 8.30 26.70
2 AKASYA DURAGI [NET] KAND 8.00 24.40
3 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 6.40 18.40
4 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5.40 18.40
5 SELENA [NET] ATV 5.30 16.00

İLK 100 PROGRAM / TOTAL
20 EYLÜL 2008 CUMARTESİ

NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 AKASYA DURAGI [NET] KAND 7.60 23.60
2 KAVAK YELLERI [NET] KAND 7.30 24.70
3 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 6.70 20.30
4 SELENA [NET] ATV 6.30 19.60
5 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5.00 16.70

bişey söyLemeye qerek yok her şey ortada yine birinciyizz....X1X1
birinci değiliz arkadaşım akasya durağı birinci gerçek birincilik totalde oluyo doğan yayın grubunun gazetelerine pazartesi bakın onlarda akasya durağını yazar yani ikinciyiz perşembe olduğu gibi karşımızda güçlü bi dizi olsa dayanamayız reytingler bölünür güvenmeyin o kadar baksanıza cumartesiye geçtik kendimizi selenayla akasya durağıyla kıyaslıyoruz..hırtta olsa bizi geçen diziler yüzünden biz cumartesiye alındık..aşkı memnu bahane
totaldeki rating oranlarına bakarsan share oranı k.y nin daha yüksek ama rating oranına göre hesaplandığı için 2.yiz rating oranıda zaten aralarında çok az bi fark
iyi olmus yavas yavas düsüyor reytingler
ve dogru karimisda baska dizi yok nerdeyse selena vs.düzgün bir dizi
ayy ayy ne çok uzattınız şu a-e a-d yi izlemicekseniz izlemeyin ya reytinglerin düşmesini istiyosanızda evinize bi reyting aleti alın kanal dyide açmayın dizinin bitmesini çok istiyosunuz heralde ama bir sürü a-eci var ister perşembe ister cumartesi olsun a-ecilerin hepsi izlerse bizz hep 1.-2. sırada yer alırız
iyiymiş durum sevindim saol
Ben hedef kitlenin AB'ye göre alındığını biliyorum...
Doğan haber böyle yazabilir...
Ama hedef kitle dendiğine göre Kanal D ve diğer kanal yöneticileri AB'ye göre yapıyor diye biliyorum...

Çok çelişkili monoton olmayan güzel bi bölümdü...
Zevkle izledimm....
Düştüğümüz falan da yok... Geçen hafta da Ab'de 1. , Totalde 2.olmuştuk hem share oranları geçen haftaya göre yüksek...

SağolX1
yok gecen hafta 2yerdede birinciydiniz
(21.09.2008 01:00 PM)deniz_ebru_aslı demiş ki [ -> ]ayy ayy ne çok uzattınız şu a-e a-d yi izlemicekseniz izlemeyin ya reytinglerin düşmesini istiyosanızda evinize bi reyting aleti alın kanal dyide açmayın dizinin bitmesini çok istiyosunuz heralde ama bir sürü a-eci var ister perşembe ister cumartesi olsun a-ecilerin hepsi izlerse bizz hep 1.-2. sırada yer alırız

ayNen...X1X1
Ya hala Aslı Denizci diyor Ya Rabb'im ya mesele Aslı deniz mi kardeşim Deniz'e dönmesin ama Efe'yl ede olmasın bu kadar basit Deniz de miineye kayıyor yavaş yavaş yuvarlanıp gideceğiz artık.Deva-Deniz forever...........................
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL