Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: 60. bölüm tahminleri
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
evet arkadaşlar 60. bölüm tahminleri burada yapabilirsinizIcon_smile
Yaa Aslı Efe aşkı garantilendi ya.Ama benim dikkatimi şey çekti.Aslı Gmnüle isteyerek ve bilerek yaptım gibi dedi ben burdan bbişeyler çakıyorum ki aslı acaba pek istemiyo mu acaba diyeBiggrin1 gelecek bölümdede aslı efe aşkını izlicez büyük bi ihtimalleBlink1
yaaa ben 59. bölümü izleyemedim önemli noluo kısaca anlatsanızz
ya dizi gittikçe karışıyor sanki.bence aslı ve efe pek birlikte olmazlar çünkü deniz haklı duruyor deniz yokken onun yanında hep efe wardı ve böle bi durumun o ortaya çıkardı...ama k.y tabi bu dizinin adı nerde ne zaman ne olacağı belli olmuyorr
deniz aslıya tecavüz edicek
hereşy açık deniz bence kafayı yemek üzere aslıyı öpüyorum diye mineyi öptü bana öyle geliyoki hiç kimsenin bulamadığı bir yere götürecek ve galiba aslıyı yatağa yadıracak efe desen başka türlü anlayacak peşinden girmicek ama nolursa oslun şunu biliyorumki bu senaristler adamı katil eder yani resmen asloıda efey aşık oldu ya pes diyorum ne güzeldi eski 3 ü birbiriyle dosken offff offff artık iş çığrından çıktı her şey bitti...
efe motorsikletle kovalayıp yetişir heraldeBlink1 yada denız bı dağ evıne falan goturur aslıyı ama o kaçar sonra efede denızı dover falan fılan sonrada hep beraber ıstanbula ...
ya eğer deniz aslıyı gerçekten kaçırıp bişiler yaparsa bu sefer aslıyı hiç elde etmemek üzere kaybeder...ama eğer onunla konuşup gerçekleri ona gösterebilirse ki inş. bunu yapabilir işte o zmn efe-aslı olmaz ama bunu da senaristler yüznden hiç sanmıyorumBlink1
buraya kdr getirdiklerine göre bunu da yapmazlar...
efe peşinden gidecek kesin. çünkü aslı camı açtı ve baktı çaresizce. -hoş ben olsam "efe yardım et!" derdim ama aslı da akıl yok. olsa denizle o arabaya binmezdi.
deniz ağlayacak bir şeyler diyecek efe de bir şey yapamayacak. ama bir daha aslıya da yaklaşamayacak o deniz oğlan.
onun da dediği gibi her şey onun suçu. aldatmasaydı bunların hiç biri olmayacaktı. aslı efe gibi dürüst birini hak ediyor. ama efe beni hak ediyor. Biggrin1 nese konu bu değildi. özetle bir sonraki bölüm cansu ile ilgili olur bence. çünkü o kızın hayatı ve yaşadıkları her şeydern önemli bence.
Diziyi uzatmak için yazarlar her yolu deniyor. Efe, Aslı ile Deniz'i arabada gördü. Aslı kendisini terk edip tekrar Deniz'e geri döndü sanacak, Efe iyice dellenecek!.

Deniz, Aslı'yı nereye götürüyor merak ettim. Bizi kimsenin bulamayacağı yere dedi! Kızı kaçırarak iyice çıldırdı. Aslı belki arabadan atlar ama sanmıyorum yaralanır o zamanda!! Biggrin1

Deniz'in Mine'yi Aslı sandığı bölüm çok komik geldi bana. Deniz kafayı yedi tamamda ya bir defa oldu bedelini ödüyor. Az daha ikinci defa yapacaktı. Neyseki Mine son anda kurtuldu! Biggrin1
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Referans URL