aslının telefonu habire değişiyor diziye göre aslıların telefonu çk iyi değil ama her bölüm frklı telefonla karşımızda önceki sezon sony ericsondu yeni sezonda nokia oldu şimdi tekrar sony ericson...

ben bu bolumde iki hata gordum.asli o gece Herkese rezil olmustu ama ne hikmet iste sabah gezmeye cikti valla ben kafami bile disari cikaramazdim.ikincisi ise deniz aksam olanlardan sonra efeyle bu kadar rahat nasil konusabildiler sasirdim valla ben bunlari mantik hatasi diye dusunuiyorum
bilmiyorum mantık hatasımıydı ama su ortalarda yoktu...yani cenazeye gelmişti eğer geri dönseydi birşeyler söylerdi heralde...
şey bence aslı efeyle öpüştü ve herkes gördü bunu öbür gün sanki hiç bişi olmamış gibi dışarı çıkıp gezdi.Sonra bide aslını tel.yine değişmiş,ayrıca hani kamil canala konuşmuodu ve zeytinlikte kalıodu bu bölüm gayette güzel konuştu ayrıca muratlada çok rahat konuştu
aslının telefonunun sürekli değişmesi çok saçma
eft Bncede asLının efeyLe öpüşmesi ve reziL oLduktan sonra dışarı rahat çıkması şaşırtıcı
evet benim de telefon dikkatimi cekti surekli deisio bir kapakli telefon bi kapaksiz bide efe orda uyuya kaliyo kimse gormuyo onu acayip..
bir kere su nerde buharlaşıp gitti mi?Bence suyu en azından bir kere göstermeleri lazımdı
Birde kamil zeytinlikte kalıyordu bir baktık ki eve gelmiş
Ama olur böyle hatalar
1.deniz ne ara ehliyet aldı??ehliyeti olsaydı,sezonun ilk bölümü niye polisten kaçmak için dier yola sapmışlardı..2.si ehliyet aldı diyelim ne ara araba aldıda efe bu denizin arabası deilmi dedi gökhana