Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: Lakaplarınız
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
evet
bana satanist rockcı kes bagımlı bunlar [en cok satanıst denilmesinden nefret edıyom her goren bısey dıyo]
bana:
grafitici derler-aktif-zuzu-kuzu-gitarst falan filan kem kum
AnnEm bAnA HeP KÜÇÜK CADI der ...Icon_buttrock
anaa senın ne guzel imzan var kız!
bence de ımzan super mıs keske benım ımzada gercek olsa bır ıse yarasa su adam
brian demiş kibence de ımzan super mıs keske benım ımzada gercek olsa bır ıse yarasa su adam

:88:oooooooooooooooo o adam bi kere kesin iktidar---nasıl olsa ajdarı geri gelmemek üere antartikaya goturecek-mazotu 1 ytl yapacak-rio karnavalları turkıyede yapılacak-fındık 8 ytl olcak-ibrahım tatlısesde cabası020020020020PuahPuah
:88:oooooooooooooooo o adam bi kere kesin iktidar---nasıl olsa ajdarı geri gelmemek üere antartikaya goturecek-mazotu 1 ytl yapacak-rio karnavalları turkıyede yapılacak-fındık 8 ytl olcak-ibrahım tatlısesde cabası020020020020PuahPuah
[/quote]

ne demezsın
bana sadist pis rock çı hurdacı falan diolar genelde Biggrin1 he bide kan kolik Angry1
konudan uzaklasmıssnzzzzzz ........... arkadaslar
brian demiş kibence de ımzan super mıs keske benım ımzada gercek olsa bır ıse yarasa su adam
Dimi yaw..Kşke Greenday glse021

ßana çocukluk arkilarım futbol oynadığm için Fidocan diyolarPuah
[/b] Ailede kiler nden bilmiyorum ama Satanist Crap demeye bşladılar(kesin dinlediğim müziklerden ve takıuldığım kişilerden olsa gerek)
[/b]Okuldakiler "Yazar""Kameraman" vs.. =)
[/b]

Sizde bulun bişy =)
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Referans URL